VATANDAŞIN BOLU BELEDİYESİ’NE OLAN GÜVENİ ARTMIŞ

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, yaptırdıkları ankete göre Bolu’da sorunları belediyenin çözeceğini söyleyenlerin oranının yüzde 90,5 olduğunu söyledi.

VATANDAŞIN BOLU BELEDİYESİ’NE OLAN GÜVENİ ARTMIŞ
15 Mart 2021

Haber: Hızır İlyas Yıldırım

Başkan Özcan, yaptığı açıklamada, “2019’da Bolu’da bir anket yaptırmıştık. Vatandaşlara ‘Bolu’daki sorunları kim çözer?’ sorusu yöneltilmişti. Yüzde 70'i  Bolu Belediyesi’nin çözeceğini, yüzde 10’u da Bolu Valiliği’nin çözeceğini söylemişti. Yeni yaptırdığımız ankette ise yüzde 90,5’lik bir kısım sorunları Bolu Belediyesi’nin, yüzde 1,3’lük bir kesim ise Bolu Valiliği’nin çözeceğini söylemiş. Burada Bolu Belediyesi’ne olan güven artmış, Merkezi Hükumete olan güven azalmış.” dedi.

TANJU ÖZCAN’I TANIYANLARIN ORANI NE?

Başkan Özcan, yine 2019 Ekim ayında “Bolu Belediye Başkan sorunları çözebilir mi? diye vatandaşa soru sorulduğunu hatırlatarak, “O ankette ‘Net olarak çözebilelir’ diyenler yüzde 37,5 olarak belirlenmiş. Bugün ise net olarak çözebileceğimize inananların sayısı yüzde 74,5’e çıktı.
‘Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ı tanıyor musunuz?’ sorusuna ise yüzde 95’ten fazla bir kesim ‘Evet’ cevabı vermiş.” diye konuştu.

EN ÇOK HANGİ HİZMETLER BEĞENİLDİ?

Başkan Özcan, anket ile ilgili verdiği bilgilere şöyle devam etti; “Ankette sorulan Bolu Belediyesinin en beğenilen hizmetlerinde ise döner kavşaklar birinci sırada, yol, asfalt ve kaldırım çalışmaları ikinci sırada, Belediye Meydanı üçüncü sırada, park ve bahçeler dördüncü sırada yer aldı. Bu ankette her alanda birinci çıkmamız benim daha çok sorumluluk almama neden oluyor. Ben sabah 7’de evden çıkıyorum ve gece geç saatlere kadar belediye için çalışıyorum. Rüyamda bile belediye çalışmalarını görüyorum. Belediyeye aşık olmuş durumdayım. Hizmet etmek için çırpınıyorum. AK Parti Bolu Milletvekillerinden tek isteğim şudur. Gölge etmesinler başka ihsan istemem.”

2 yorum yapılmış

  • by personelci15 Mart 2021 - 15:44
    valiliğe güven azalmışmı??? Boluya yaptığın hizmeti kim onaylıyor heralde tanju bey Vali bey onaylıyor artı bizim valimize güvenimiz sonsuz ve ne yazıktırki sizin bahsettiğiniz anketle biz hiç karşılaşmadık
  • By personelci15 Mart 2021 - 23:08
    Şu islere ķöstek olma boş yapma adam kendi basina çırpıniyor bu islerden bireysel istekleriniz olmuyor diye bos muhabbetlerden cikin adam suanda çalisiyor çalismasa beraber elestirelim .

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir