ŞEHZADE ETÜT EĞİTİM MERKEZİ AÇILDI

2016 yılında ‘Bizimle Bir Adım Önde Başlayın' ilkesi ile yola çıkıp ‘Besmele' ile çalışmalarına başlayan Özel Şehzade Kreş ve Gündüz Bakımevi, Şehzade Etüt Eğitim Merkezi'ni hizmete açtı.

ŞEHZADE ETÜT EĞİTİM MERKEZİ AÇILDI
16 Mart 2021

İlkokul ve Ortaokul öğrencileri için açılan Şehzade Etüt Eğitim Merkezi’nde alanlarında uzman eğitmenler tarafından verilen eğitim ve öğretim ile öğrenciler,  başarı çıtasını günden güne yükseltecek. Şehzade Etüt Eğitim Merkezi açılışa özel indirimler ile kayıt almaya başladı.

“HİJYENİK VE GÜVENLİ ORTAMDA EĞİTİM VERİYORUZ”

‘Bir yıl sonrasını düşünüyorsan tohum ek, on yıl sonrasını düşünüyorsan fidan dik, yüzyıl sonrasını düşünüyorsan insan yetiştir’  sözünü düstur edindiklerini belirten Şehzade Kreş ve Etüt Eğitim Merkezi kurucusu Ahmet Kızıltan, etüt eğitim merkezi ve diğer faaliyetlerine ilişkin bilgi verdi. Öğrenciler için hijyenik ve güvenli bir ortam oluşturduklarını kaydeden Kızıltan, “Veliler, pandemi döneminde gönül rahatlığı ile çocuklarını merkezimize gönderebilirler. Koronavirüs tedbirlerine uyulması noktasında hassas davranıyoruz. Hijyen, pandemi kuralları ve güvenlik bizim için olmazsa olmazdır” dedi.

“ÇOCUKLARIMIZIN BAŞARI ÇITASINI YÜKSELTİYORUZ”

Her biri alanlarında uzman eğitimcileri bünyelerinde barındırdıklarını vurgulayan Kızıltan, “Kaliteli eğitim ve günümüz müfredatına uygun çalışmalarla çocuklarımızı geleceğe hazırlıyoruz. Etüt çalışmaları, ders tekrarları, ödev destekleri, bir üst sınıfa hazırlık çalışmaları, hızlı okuma ve İngilizce eğitimi ile çocuklarımızın başarı çıtasını yükseltiyoruz. Çocuklarımızın hem eğitim hayatında hem de sosyal yaşamda başarılı olmaları için planlı şekilde eğitim ve öğretim faaliyetlerimizi sürdürüyoruz” diye konuştu.

“DİNİ VE AHLAKİ EĞİTİMLERE ÖNEM VERİYORUZ”

Şehzade Etüt Eğitim Merkezi olarak en önemli hedeflerinden biri de başarılı insanın yanında iyi bir insan yetiştirmek olduğunu kaydeden Ahmet Kızıltan, “Bu çerçevede dini ve ahlaki eğitimlere önem veriyoruz. Yine merkezimizde akıl ve zeka oyunları, satranç, görsel sanat etkinlikleri ve sosyal-kültürel etkinlikler düzenlenmektedir. Bolu’da bir ilk olan organik beslenme, sağlık hizmeti ve servis imkanı ile merkezimiz ön plana çıkmaktadır” ifadelerini kullandı.

İLETİŞİM:

Kültür Mah. Mimar Sinan Sk. No: 32 Bolu

0374 222 50 14 - 0539 874 19 35

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir