MOBBİNG UYGULADIĞI İDDİA EDİLEN OKUL MÜDÜRÜNE SORUŞTURMA

Bolu’da, okul müdürünün öğretmenlere ‘mobbing’ uyguladığı iddiası sonrası Bolu Valiliği tarafından söz konusu müdür hakkında soruşturma başlatıldı.

MOBBİNG UYGULADIĞI İDDİA EDİLEN OKUL MÜDÜRÜNE SORUŞTURMA
26 Mart 2021

Geçtiğimiz günlerde, Emine Mehmet Baysal Özel Eğitim Uygulama Merkezi’nde 2 yıldır görev yapan Okul Müdürü Murat Bulut hakkında, okuldaki öğretmenlere ‘mobbing’ uyguladığı iddia edilmişti. İddiaların basına yansımasının ardından Bolu Valiliği yazılı bir açıklamada bulundu.

OKUL MÜDÜRÜNE SORUŞTURMA

Valilikten yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi; “25.03.2021 tarihinde ilimiz yerel gazetelerinde çıkan ‘Okul Müdüründen Mobbing’ başlıklı haberlerle ilgili olarak açıklama yapma zorunluluğu hâsıl olmuştur. Basına yansıyan iddialar ile ilgili olarak haberde bahsi geçen okulda görev yapan öğretmenlerimizin daha önceki süreçte bu tür iddiaları içeren herhangi bir şikâyet başvurusu olmamış olup öğretmenlerin iddialarını içeren dilekçeleri 23/03/2021 tarihinde teslim alınmıştır. Dilekçelerde iddia edilen konularla ilgili inceleme/soruşturma işlemleri kanun ve yönetmelikler çerçevesinde sürdürülmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir