BOLUSPOR DEPLASMANDA GALİP

TFF 1. Ligin 31. haftasında deplasmanda Bandırmaspor ile karşı karşıya gelen Beypiliç Boluspor, karşılaşmadan 3-2’lik skorla galip ayrıldı. Boluspor’a galibiyeti getiren goller Muhammed Gümüşkaya (2) ve Hamza Gür’den geldi.

BOLUSPOR DEPLASMANDA GALİP
19 Nisan 2021

Bandırma 17 Eylül Stadı’nda oynanan karşılaşmaya temsilcimiz Selmani, Fethi, Tugay, Burak Asan, Hamza, Araz, Muhammed, Ali, Arda, Aykut, Muhsin onbiriyle çıktı. Karşılaşmanın 11. Dakikasında kalesinde gördüğü golle maça adeta 1-0 yenik başlayan kırmızı beyazlılar 14. Dakikada Muhammed Gümüşkaya’nın penaltıdan kaydettiği gol ve 20. Dakikada Hamza Gür’ün kaydettiği gol ile ilk yarıyı 2-1’lik üstünlükle tamamladı. Maçın ikinci yarısına hızlı başlayan temsilcimiz 52. Dakikada Muhammed’in attığı gol ile skoru 3-1’e taşıdı. Bu golden üç dakika sonra Bandırmaspor’da Pote durumu 3-2’ye taşıdı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca karşılaşmadan galip ayrılan takım 3-2’lik skorla Boluspor oldu.

Bu sonuçla Boluspor 31. hafta sonu itibariyle puanını 38’e yükselterek ligde 12. sıradaki yerini korudu. Kırmızı beyazlılar 25 Nisan’da Süper Lig için mücadele eden Samsunspor’u evinde konuk edecek.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir