BOLU’DA 30 GÜN BOYUNCA BUNLARI YAPMAK YASAK

Bolu’da koronavirüs tedbirleri kapsamında 30 gün süreyle el ilanı, bildiri, broşür dağıtma, afiş asma, poster asma, sticker yapıştırma vb. türdeki her türlü eylem yasaklandı.

BOLU’DA 30 GÜN BOYUNCA BUNLARI YAPMAK YASAK
22 Nisan 2021

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, “Çin Halk Cumhuriyetinde ortaya çıkan ve kısa sürede tüm dünyayı saran COVİD-19 salgınının halk sağlığı üzerinde tehdit oluşturduğu bilinmektedir. Dünyada büyük paniğe yol açan salgın hastalık ülkemizde de görülmekte olup, söz konusu salgının yayılımının önlenmesi amacıyla ülkemizde gerekli tüm önlemler alınmaktadır. Sağlık Bakanlığı tarafından haftalık olarak açıklanan verilerde; iller bazında ve ülke genelinde salgının seyri, vaka ve hasta sayıları doğrultusunda ilimiz “Çok Yüksek Risk Grubunda Yer Alan İller” arasında yer almaktadır. Fiziksel temas, solunum vb. yollarla hızlı bulaşabilen ve enfekte olan insan sayısının tüm dünyada hızlı şekilde yükselten Koronovirüs (COVİD-19) salgınının halk sağlığı açısından oluşturduğu riski yönetebilmek adına sosyal hareketliliği ve kişiler arası teması azaltarak sosyal izolasyonun mutlak şekilde sağlanması hayati öneme haizdir. Yukarıda belirtilen hususlar doğrultusunda; ilimiz genelinde düzenlenecek eylem ve etkinlikler nedeniyle Koronavirüs Salgınının başka kişilere de bulaşma riski taşıdığı değerlendirildiğinden, mevcut kamu düzeninin korunması, kamu sağlığının tehlikeye atılmaması, Toplumun salgından korunması ve salgının yayılımının engellenmesi amacıyla; İlimiz genelinde (polis ve jandarma sorumluluk bölgeleri dâhil) kamu düzeni ve sağlığını tehlikeye düşürmeyen Valilik ve Kaymakamlıklarca düzenlenmesi uygun görülen kamu kurum ve kuruluşlarınca düzenlenecek etkinlikler hariç olmak üzere, İlimizdeki Meydan, Cadde, Sokak, Yol, Park gibi tüm Umuma açık alanlarda; açık hava toplantıları, gösteri yürüyüşleri, oturma eylemi, protesto eylemi, yürüyüş ve toplanmalar, basın açıklaması, stant açma, imza kampanyası, anma toplantısı, anma töreni düzenleme, ticari kimliği bulunan tüzel kişiliklerinin ticari faaliyetleri hariç olmak üzere el ilanı, bildiri, broşür dağıtma, afiş asma, poster asma, sticker yapıştırma vb. türdeki her türlü eylem etkinliklerin, 21.04.2021 günü saat:12.00’den 20.05.2021 günü saat: 12.00’ye kadar (30) gün süre ile yasaklanmıştır.” denildi.

1 yorum yapılmış

  • Adem23 Nisan 2021 - 18:45
    Marketlerin broşür ve ilan dağıtımı ve İzzet baysal caddesinde bayanları rahatsız edip tanıtım var veya kartımızı alırmısınız olaylarıda yasaklanmalı.
    %100   (Toplam 1 oy kullanıldı.)

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir