TAM KAPANMA SÜRECİ ÖNCESİ TEK BİR REYONA HÜCUM ETTİLER

Bolu’da, 17 günlük alkol satışı yasağı öncesinde alkollü içki satışlarında adeta patlama oldu. Zincir marketlerin alkol reyonlarında alkollü içki ürünleri tükenme noktasına geldi.

TAM KAPANMA SÜRECİ ÖNCESİ TEK BİR REYONA HÜCUM ETTİLER
28 Nisan 2021

30 Nisan-17 Mayıs tarihleri arasında uygulanacak olan 17 günlük tam kapanmada alkollü içki satışları da yasaklandı. Bolu’da ise alkol yasağı öncesinde alkollü içki satışlarında adeta patlama yaşandı. Soluğu zincir marketlerin alkol reyonlarında alan birçok vatandaş alkollü içki stoğu yaptı. Bazı marketlerin alkollü içki reyonlarında ürünlerin neredeyse bitme noktasına geldiği öğrenildi.

1 AYDA SATILAN ALKOLLÜ İÇKİ İKİ GÜNDE SATILDI

Bolu’da faaliyet gösteren bir zincir market yetkilisi, “Reyonlarımızdaki alkollü ürün stokları neredeyse azaldı. Tam kapanma sürecinde alkol tüketiminden geri kalmak istemeyen vatandaşlarımız normalde tükettiği alkolden daha fazlasını aldı. Neredeyse bir ayda sattığımız alkollü içki çeşitlerimizi iki günde sattık diyebiliriz. Reyonlar azaldıkça elimizdeki stoklarla doldurmaya çalışıyoruz.” dedi.

1 yorum yapılmış

  • Vatandaş6 Mayıs 2021 - 12:58
    Milletin derdi başından aşkın hem keder giderelim hem iç dış dezenfekte olalım demişler demekki :-)

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir