SAADET PARTİLİ İSA SAYIN: "KUDÜS VATAN TOPRAĞIDIR"

Saadet Partisi Bolu İl Başkanı İsa Sayın, İsrail'in Filistin'e düzenlediği saldırılara ilişkin bir yazılı açıklama yaptı.

SAADET PARTİLİ İSA SAYIN: "KUDÜS VATAN TOPRAĞIDIR"
12 Mayıs 2021

Başkan İsa Sayın açıklamasında şunları kaydetti;

"Siyonist İsrail her sene özellikle Ramazan ayında Mescid-i Aksa’ya ve Filistinli kardeşlerimize saldırılar düzenlemektedir. Bu senede mübarek Ramazan ayında adetini bozmamış ve Kudüs’te Müslümanlara karşı saldırılar düzenlemiştir. İşgalci İsrail Arife günü ise, sabahın ilk ışıklarıyla birlikte savaş uçaklarıyla Gazze’ye insanlık dışı saldırılarda bulunarak, haddini ve hududunu bir kez daha fazlasıyla aşmıştır! Çocukları, kadınları, sivilleri ve topyekûn masumları hedef alan bu alçaklığa artık bir son verilmelidir! Zaman, temenni cümleleri kurma değil; bu zulme son vermek ve kınamanın ötesinde sonuç alıcı adımlar atmak için harekete geçme zamanıdır! İlk kıblemize ve tüm kutsal değerlerimize saldıran işgalci ve katil İsrail, şimdi de Ramazan Bayramı’nda kundaktaki bebeklerin dahi kanını dökmek için harekete geçmiştir. Şu iyi bilinmelidir ki, Kudüs bizim vatan toprağımızdır. Kudüs’e yapılan her saldırı aynı zamanda Türkiye’ye yapılmıştır. Bugün Kudüs’e sahip çıkmamak, yarın Diyarbakır’a, Ankara’ya, İstanbul’a sahip çıkmamak demektir. HAREKETE GEÇMEK İÇİN DAHA NEYİ BEKLİYORUZ? Peki biz, Türkiye ve topyekûn İslam alemi olarak harekete geçmek için daha neyi bekliyoruz? Maalesef iktidardan kınamanın ötesinde hiçbir fiili adım göremiyoruz. TÜM İSLAM ALEMİNİN RAMAZAN BAYRAMINI KUTLUYORUM Ülkemizde ve İslam dünyasında özellikle Filistin’de yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen, daha güzel günlerin ümidi ile tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı en kalbi hislerimle kutlar, saygılar sunarım."

1 yorum yapılmış

  • Ahmet ayan12 Mayıs 2021 - 19:28
    Allah yolunuzu açık etsin bu ülkede bir dürüst siyasetçi saadet var

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir