TANJU ÖZCAN'DAN 19 MAYIS MESAJI

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, yayımladığı mesajla Bolu halkının 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı.

TANJU ÖZCAN'DAN 19 MAYIS MESAJI
18 Mayıs 2021

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
Başkan Özcan, yazılı mesajında, 19 Mayıs 1919’un ‘esarete karşı bağımsızlığın, teslimiyetçiliğe karşı dik duruşun, çaresizliğe karşı umut ve uyanışın miladı olan destansı bir mücadelenin ilk adımı’ olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti: “102 Yıl önce Büyük Atatürk’ün Samsun’da yaktığı bu meşale sonsuza kadar ülkemizi aydınlatacak, ‘Bütün ümidim gençliktedir’ sözleriyle güvenini ifade ettiği Türk gençliği ise Atatürk’ün gösterdiği yolda yürümeye ve aydınlık yarınlarımız olmaya devam edecektir.
Bu duygu ve düşüncelerle, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızı kutluyor, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Milli Mücadele kahramanlarını saygı, sevgi ve minnetle anıyorum.”

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir