BAŞKAN GÜNER “KONUNUN PARTİMİZİN MECLİS ÜYESİYLE ALAKASI YOK”

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, Bolu Belediye tarafından ildeki gazete ve internet sitelerine ödenen tanıtım ve reklam ücretleri sonrası Belediye Başkanı Tanju Özcan tarafından öne sürülen iddialara cevap verdi.

BAŞKAN GÜNER “KONUNUN PARTİMİZİN MECLİS ÜYESİYLE  ALAKASI YOK”
18 Mayıs 2021

Bolu’da gazeteci olduklarını iddia eden bazı kişilerce, Bolu Belediyesi tarafından ildeki gazete ve internet haber sitelerine verilen reklam ve tanıtım ücretleri haberleştirilerek kamuoyuna servis edildi. Ortaya atılan iddialar sonrası açıklamada bulunan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, belediyeden gazete ve internet haber sitelerine reklam ve tanıtım karşılığında verilen ücretleri ifşa eden sözde gazetecilere sert bir dille yüklendi. Başkan Özcan, Bolu Belediyesi hizmetlerinin halka duyurulmasında basının büyük bir rol oynadığını ve belediyenin basına destek vermesinin asli görevlerinden biri olduğunu ifade etti.

BİLGİLERİ AK PARTİLİ MECLİS ÜYESİ Mİ SIZDIRDI?

Tanju Özcan, gazete ve internet sitelerinin Bolu Belediyesinden aldığı reklam ve tanıtım ücretlerinin kamuoyuna AK Parti Meclis üyesi ve Denetleme Komisyon Üyesi Bülent Oturak’ın yaptığını öne sürdü.

AK PARTİLİ SUAT GÜNER İDDİALAR SONRASI KONUŞTU

Tüm bu gelişmelerin ardından AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner’de bir açıklamada bulundu.

Gazete Bolu’ya konuşan Başkan Güner, “Basından bazı arkadaşlarımız bu konuyu bana soru sordu. Ben konuyu meclis üyelerimizle yaptığımız toplantıda dile getirdim. Kendileri kesinlikle böyle bir şeyin söz konusu bile olmadığını bana söylediler. Tanju Bey’in iddiaları tamamen gerçek dışıdır. Meclis üyemizin konu ile alakası yoktur.” dedi.

“BOLU BASINI BİZLER İÇİN ÇALIŞIYOR”

Şehrimizde basın camiasında hizmet veren arkadaşlarımız Bolu için çalışıyor. Bizler için çalışıyor. Siyasetçi olarak bizler tüm etkinliklerimizi, duyurularımızı, projelerimizi, ülkemize yarar sağlayacak konuları basın emektarları sayesinde duyuruyoruz. Değerli Bolu basını sayesinde daha geniş kitlelere erişebiliyoruz. Basın mensubu arkadaşlarımız emeklerinin karşılığını almak zorunda. Bolu Belediyesi de bunu böyle yapmak zorunda. Bu hizmetlerin elbette bir maddi karşılığı olmalı. Bolu Belediyesi AK Parti’de olduğu zamanlarda da basın emekçilerine hizmetlerinin karşılığını vermeye gayret etmiştir. Her zaman basındaki arkadaşlarımızın destekçisi olmaya çalıştık ve olmaya da devam edeceğiz. Konunun bu kadar çarpıtılarak, bize mal edilerek siyasi bir malzeme haline getirilmesini doğru bulmuyorum. Burada meclis üyesi arkadaşımızın hedef gösterilmesine karşıyım.” diye konuştu.

1 yorum yapılmış

  • 14bolu18 Mayıs 2021 - 23:33
    Suat bey haklı. Hersyi partiye yıkıyorlar. Deprem olsa akpartidn bileceklr

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir