SAADET PARTİSİ’NDEN CAMİYE TAM DESTEK

Saadet Partisi Bolu İl Başkanı İsa Sayın, Bolu Belediyesi tarafından yaptırılacak olan cami için bağışta bulunacaklarını söyledi.

SAADET PARTİSİ’NDEN CAMİYE TAM DESTEK
1 Haziran 2021

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Saadet Partisi Bolu İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. İl Başkanı İsa Sayın ve partinin yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette Başkan Özcan, Borazanlar Mahallesi’nde yapılması planlanan cami projesiyle ilgili bilgiler verdi.

Başkan Özcan, Bolu Belediyesi olarak “Seninde bir camin olsun” sloganıyla başlattıkları cami bağış kampanyasına destek olmaları konusunda Saadet Partililere ricada bulundu.

“BU CAMİ TÜRKİYE’DE ÖRNEK TEŞKİL EDECEKTİR”

Cami projesine ellerinden geldiği ölçüde destek vereceklerini ifade eden Saadet Partisi Bolu İl Başkanı İsa Sayın, “Bu projeyi bizlerle paylaştığı için başkanımıza teşekkür ediyoruz. Bu caminin belediye kanalıyla yaptırılmasını da olumlu karşılıyoruz. CHP’den seçilen bir belediye başkanının böyle bir adım atmasını olumlu karşılıyorum. Bu caminin yapılması Türkiye’de örnek teşkil edecektir. Saadet Partisi Bolu İl Başkanlığı olarak bu caminin yapılmasına bizler de katkıda bulunacağız.” dedi.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir