BAŞKAN GÜNER ZİYARETLERE HIZ VERDİ

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, ilde vatandaş ve esnaf ziyaretlerine hız verdi.

BAŞKAN GÜNER ZİYARETLERE HIZ VERDİ
9 Haziran 2021

Şubat ayında AK Parti Bolu İl Başkanlığı koltuğuna oturan Suat Güner, o günden bu yana saha çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Başkan Güner, beraberindeki partililerle birlikte ilçelerde, mahallelerde, pazar yerlerinde, esnaf ve vatandaşları ziyaret ediyor. Esnaf ve vatandaşların dilek, istek ve şikayetlerini dinleyen Güner, bol bol not alarak çözüm bulunacağı sözü veriyor. Ziyaretlerinde samimiyet ve içtenliği elden bırakmayan Başkan Güner, her kesimden takdir topluyor.

Yapmış olduğu ziyaretlere ilişkin bir açıklamada bulunan Başkan Güner, “Partideki dava arkadaşlarımla birlikte belirlemiş olduğumuz programlar neticesinde her gün bir yeri ziyaret ediyoruz. Hükümetimiz, zor günler geçiren esnaf ve vatandaşlarımıza gerekli desteği sağlamaya çalışıyor. Bizlerde onlar için daha fazla ne yapabiliriz noktasında hareket ediyor ve her gün esnaf ve vatandaşımızla buluşuyoruz. Onların bizden beklentilerine cevap vermek için çabalıyoruz. Bu zorlu süreçte halkımızın mağdur olmaması adına elimizden gelen gayreti en iyi şekilde göstereceğiz.” dedi.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir