ESKİ BAŞKANI TANJU ÖZCAN'IN ADIYLA DOLANDIRDILAR

Bolu’da, 2019 yılında iki kişi Boluspor eski Başkanlarından olan Savaş Abak’ı arayarak Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın adıyla, cep telefonu üzerinden dolandırdı. Olayla ilgili 2 şüphelinin yargılanma süreci başladı. Sanıklar mahkemede birbirlerini suçladı

ESKİ BAŞKANI TANJU ÖZCAN'IN ADIYLA DOLANDIRDILAR
30 Haziran 2021

Olay, 19 Aralık 2019 tarihinde meydana geldi. Cep telefonuyla aranan Boluspor eski Başkanı Savaş Abak kendisini Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan olarak tanıtan B.B. ile M.S. tarafından, kız öğrencilerine yönelik kırtasiye yardımı yapılacağını söylenerek dolandırıldı.

“TANJU ÖZCAN OLDUĞUNU SÖYLEREK BENDEN PARA İSTEDİ”

İddiaya göre her iki sanık, Boluspor eski Başkanı Abak’ı arayarak kendisinden 8 bin 960 lira istediler. Abak olayla ilgili, “İsmini bilmediği bir şahıs beni cep telefonuyla aradı ve Başkan Özcan olduğunu söyledi. Telefonla görüştükten sonra Başkanı cep telefonuyla aradım ama telefon meşgul çaldı. Sektere talimat vererek parayı Mustafa Sezer hesabına, iban numarasına gönderdim. Bir müddet sonra Başkan Özcan bana dönüştü yaptı ve o zaman dolandırıldığımı anladım” ifadelerini kullandı.

BİRBİRLERİNİ SUÇLADILAR

İstanbul’dan görüntülü sistemle Bolu 1. Ağır Ceza Mahkemesinde duruşmaya katılan B.B. ile M.S., savunmalarında birbirlerini suçlarken, kendilerine yapılan suçlamaları kabul etmediler. Duruşma eksik evrakların tamamlanması için ileri bir tarihe ertelendi. 

Kaynak: Kasım Şahin

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir