EKREM İMAMOĞLU'NDAN BOLU STANDINA ZİYARET

Köroğlu Kooperatifi, İstanbul’da düzenlenen Gastronomi Turizm Fuarı & Konferansı ‘Gastro Show’da açtığı stantla Bolu’ya özgü yöresel ürünleri tanıttı. Açılan standı İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da ilgiyle gezdi.

EKREM İMAMOĞLU'NDAN BOLU STANDINA ZİYARET
30 Haziran 2021

Yüzde 100 Bolu Belediyesi iştiraki olan, Bolu Bel. A.Ş.’nin hâkim ortağı olduğu “S.S. Köroğlu Yöresel Ürünler Üretim ve Pazarlama Kooperatifi”, Bolu’ya has yöresel ürünlerinin tanıtılması amacıyla İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenen Gastronomi Turizm Fuarı & Konferansı ‘Gastro Show’ da stant açtı.

Fuarın ilk gününde Bolu standı büyük ilgi gördü. Standı aralarında İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ve eşi Dilek İmamoğlu ile İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in eşi Neptün Soyer’in de yer aldığı çok sayıda kişi ziyaret ederek, tanıtımı yapılan Bolu’ya has yöresel ürünler hakkında bilgiler aldı.

İBB Başkanı İmamoğlu, eşi Dilek İmamoğlu ve Neptün Soyer, Iza buğdayından kızılcık tarhanasına kadar birçok coğrafi işaret tescilli birçok yöresel ürün hakkında Köroğlu Kooperatifi Başkanı Cevat Çatladı ve Kooperatif Müdürü Bahadır Acar’dan bilgiler aldılar ve ikram edilen ıza makarnasının tadına baktılar.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir