İKAMETGAHINI BOLU'YA ALMAYAN ÖĞRENCİYE İNDİRİM YOK

Bolu Belediye Meclisi Temmuz Ayı 1. Oturumu Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan başkanlığında gerçekleşti. Başkan Özcan, “Birinci ikametini Bolu’ya aldırmayanlara indirimli öğrenci kartı vermeyeceğiz” dedi.

İKAMETGAHINI BOLU'YA ALMAYAN ÖĞRENCİYE İNDİRİM YOK
2 Temmuz 2021

Bolu Belediye Meclisi toplantısında konuşan Başkan Tanju Özcan, Bolu’da okuyan öğrenciler ile ilgili yeni bir karar alındığını dile getirerek öğrencilerin ikametgahlarını Bolu’ya almaları konusunda ısrarcı olacaklarını belirtti. Özcan bu durumun maddi bir getirisi olduğundan Bolu için önemli olduğunu da açıklamasına ekledi.

İKAMETİNİ ALMAYANLARA İNDİRİMLİ ÖĞRENCİ KARTI YOK

Özcan, “Biliyorsunuz ki buraya çok sayıda öğrencimiz gelecek. Ancak bu öğrencilerimizin ikametgahlarını Bolu’ya almak istiyoruz. Çünkü biliyorsunuz İl Bank kişi başına bir ücret ödüyor. Alt yapısından üst yapısından faydalandığın bir şehre katkı da vermen gerekiyor. Birinci ikametini Bolu’ya aldırmayanlara indirimli öğrenci kartı vermeyeceğiz. Bu aslında eski dönemde başlayan bir projeydi” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir