TANJU ÖZCAN HAKKINDA SUÇ DUYURUSU

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın yabancı uyruklu kişilerin su faturası ve katı atık vergisi ücretlerine 10 kat zam yapacağını açıklamasının ardından Uluslararası Mülteci Hakları Derneği Başkan Özcan hakkında suç duyurusunda bulundu.

TANJU ÖZCAN HAKKINDA SUÇ DUYURUSU
26 Temmuz 2021

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu'da yaşayan yabancı uyruklu kişilerin su faturası ve katı atık vergisi ücretlerine 10 kat zam yapacaklarını açıklamıştı. Başkan Özcan'ın açıklamaları Türkiye'de farklı bir çok siyasi görüşteki insan tarafından olumlu karşılandı. On binlerce vatandaş Tanju Özcan'a destek mesajları yazdı. "Tanju Özcan" ve "Bolu" etiketi Twitter'da trend topic oldu. Bazı azınlıktaki marjinal tatlı su solcuları ise Başkan Özcan'ın açıklamalarına tepki gösterdi. Uluslararası Mülteci Hakları Derneği de Tanju Özcan hakkında suç duyurusunda bulunduğu açıkladı. UMHD'den yapılan açıklamada şöyle denildi: "Bolu ilimizde yaşayan muhacirleri, en temel yaşamsal ihtiyaç olan SU ile cezalandırmak isteyen şahıs hakkında "kin ve nefret" dolu yeni açıklamaları sebebiyle yeniden suç duyurusunda bulunuyoruz. Hukuki süreci bizzat takip edeceğiz."

 

5 yorum yapılmış

  • Ali27 Temmuz 2021 - 08:03
    Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar misafirlikte bir yere kadar
    %100   (Toplam 4 oy kullanıldı.)
  • bilal26 Temmuz 2021 - 23:58
    bayrama gidebiliyorlarsa demek bir sorun yok kalsınlar kendi ülkelerinde
    %100   (Toplam 8 oy kullanıldı.)
  • Aziz26 Temmuz 2021 - 22:54
    Defolup gidin bayrama gidiyorsunuz madem geri de gelmeyim
    %86 %14   (Toplam 7 oy kullanıldı.)
  • sema27 Temmuz 2021 - 13:33
    giderlerini bu dernek karşılasın .. Bolu gibi küçücük bir şehrin parkı, bahçesi sokağı suriyeli, afgan, afrikalı kaynıyor . yaşlıyım, oturacak bank bulamıyoruz . çok seven evinde barındırsın . BAYRAMDA MEMLEKETİNE GUDİYORSA NEDEN GERİ DÖNÜYOR .. BENİM TORUNLARIMIN İMKANLARINI SÖMÜRÜYORLAR . PANDEMİ BİR YANDAN MÜLTECİLER BİR YANDAN, YETER ARTIK . MİSAFİRPERVERLİĞIMİZİ DE İSTİSMAR ETTİLER ..
    %86 %14   (Toplam 7 oy kullanıldı.)
  • Dilek Taşdemir29 Temmuz 2021 - 15:46
    KKesınlıkle katılıyorum Sayın Tanju Özcan degerli baskanım LÜTFEN ELINIZDEN GELENI YAPIN INSANLIK BI YERE KADAR gitsinler artık pes etmeyın lütfen sizi dava acan kısımlarda bı kere düşünsünler bu durumdan mutlularmı sadece cocuk doguran ekmek elden su gölden yasıyan ınsanların yuzunden insanımız madur
    %100   (Toplam 1 oy kullanıldı.)

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir