BOLU ÖNCÜ TED KOLEJİ'NDEN YKS'DE 3 TÜRKİYE DERECESİ

2 milyondan fazla öğrencinin girdiği Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçları açıklandı. Bolu Öncü TED Koleji’nden 3 öğrenci ilk bine girerek büyük başarı gösterdi.

BOLU ÖNCÜ TED KOLEJİ'NDEN YKS'DE 3 TÜRKİYE DERECESİ
28 Temmuz 2021

Haber: Hızır İlyas Yıldırım

26-27 Haziran'da gerçekleştirilen Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2021-YKS) sonuçları açıklandı. Açıklanan sonuçlara göre Bolu Öncü TED Koleji’nden 3 öğrenci ilk bine girdi. Öğrencilerden Sinem Balkanal YKS Türkiye 160’ıncısı, Zafer Özen YKS Türkiye 328’incisi, Zeynep Yeşim Gökçiçek ise YKS Türkiye 929’uncusu oldu. YKS tercih işlemleri 5-13 Ağustos tarihleri arasında yapılacak.

“BOLU ÖNCÜ TED OLARAK GURURLUYUZ”

Bolu Öncü TED Koleji Kurucu Temsilcisi Egemen Tonyalı, sonuçların ardından yaptığı açıklamada, “Böylesine zorlu ve milyonlarca öğrencinin ter döktüğü bir sınavda okulumuzdan 3 öğrencimizin ilk binde yer alması bizleri oldukça mutlu etmiştir. Eğitimde köklü bir geçmişe sahip okulumuzdaki öğrencilerin bundan sonra yapılacak sınavlarda da büyük başarılar göstereceğine inancım sonsuzdur. Bize bu gururu yaşatan, bu başarıda büyük emeği olan öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi kutluyorum.” dedi.

2 yorum yapılmış

  • Vakkas Gülek Albayrak29 Temmuz 2021 - 13:17
    Öncü Ted Kolejinin Yönetici ve Öğretmenlerini, başarılı olan sevgili öğrencilerimizi, anne ve babalarını tebrik ediyor. öğrencilerimize üniversite döneminde ve geleceklerinde aydınlık günler dliyorum.
  • ali2 Ağustos 2021 - 15:50
    Adamların sloganı çok hoşuma gidiyor: "Aydınlık bir geleceğe"...
    %100   (Toplam 1 oy kullanıldı.)

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir