İyi Parti Kadın Politikaları Başkanlığı Bolu Hayvanları Koruma Derneği Yönetimi ile bir araya geldi.

İyi Parti Kadın Kadın Politikaları Başkanlığı gerçekleştirdiği bir dizi ziyarette BOLHAYKO ’ya da yer vererek dernek yönetimi ile bir araya geldi.

İyi Parti Kadın Politikaları Başkanlığı Bolu Hayvanları Koruma Derneği Yönetimi ile bir araya geldi.
8 Ağustos 2021

Dernek yöneticileri ile fikir alışverişinde bulunan başkanlık,  “sokak hayvanlarının sorunlarının  çözümünde bizde sizlerleyiz” dedi. Başkanı Türkan Şimşek konuşmasında şu ifadelere yer verdi “ Bizler sizler için ne yapa biliriz? Kendimizi anlatmaktan ziyade sizlere sokaktaki can dostlarımıza neler katabiliriz? Sıkıntılarınız neler onları öğrenmek isteriz. “ dedi. BOLHAYKO Başkanı Ayşe Atılgan “ İyi Parti Kadın Politikalarının ziyaretinden son derece memnun olduk.  Can dostları hepimizin. Onlar, Allah’ın hepimize emaneti.  Bir kap su vermek aç bir hayvanı doyurmak hepimizin  insanlık görevi.  Ben burada özellikle Bolu Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Sayın Figen Varlık’a çok teşekkür ediyorum tüm hayvan sevenler adına. Bolu merkezdeki sokak hayvanlarının yan ısıra ilçe ve köylerdeki can dostlarına da sahip çıkıyor ve hasta yaralı hayvanların tedavisini gerçekleştiriyor. Güzel bir ekibi var. İşinin ehli veteriner hekimler  ve yine hayvansever personelle birlikte çalışıyor. Sağ olsun Figen Hanım yine gönüllü hayvan severlerle birlikte sokaktaki hayvanların beslenmelerine imkan sağlıyor.  Geçmiş yıllara nazaran can dostlarımıza olan duyarlılık artmış durumda. Yasalarla beraber eşya statüsünden çıkıp canlı olarak tanımlanıyor. Sokak hayvanlarının kısırlaştırılması ve tedavisi Belediye tarafından gerçekleştiriliyor. Ancak öyle durumlarla karşılaşıyoruz ki özel klinikte yapılması gereken operasyonlar ve tedaviler oluyor. Tabi derneklerin bir gelir kaynağı olmadığı için zaman zaman karşımıza çıkan bu vakaları dernek yönetimi olarak kendi cebimizden karşılıyoruz. Çünkü derneklerin bir geliri yok. Yine sokak hayvanlarının beslenmesinde zaman zaman kendi bütçemizden zaman zaman hayırsever bireylerle gerçekleştiriyoruz. Siz siyasiler arkamızda olduğunuz müddetçe bizler daha güçlü oluruz. Ziyaretinizden dolayı tekrar teşekkür ederiz.” Dedi.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir