ŞEVVAL SAM BOLULULARLA BULUŞACAK

Ünlü sanatçı Şevval Sam, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında Bolu’da konser verecek.

ŞEVVAL SAM BOLULULARLA BULUŞACAK
21 Ağustos 2021

Ünlü oyuncu ve sanatçı Şevval Sam, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda Bolu Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenecek olan etkinlik kapsamında Bolu’da konser verecek. Şevval Sam’ın 30 Ağustos 21:00’da Bolu Belediye önünde Bolulularla buluşması bekleniyor.

“20 YAŞIMDAN BERİ RESMİNİ CÜZDANIMDA TAŞIYORUM”

İsmi, Bolu Belediye Meclisi kararıyla Çıkınlar Mahallesi’nde bulunan bir parka verilen Şevval Sam ile ilgili Tanju Özcan, “20 yıldır Şevval Sam’ın fotoğrafını cüzdanımda taşıyorum. İsminin Bolu’da bir parka verilmesini ben önerdim” ifadelerini kullanmıştı.

AK PARTİLİ SUAT GÜNER “ŞEVVAL SAM” İSMİNE TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Başkan Özcan’ın bu açıklamasının ardından konuşan AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner ise, “Şevval Sam’ın geçmişte bu ülkenin manevi değerlerine dokunan söylemleri olmuştur. Kurban ıstıraptır, başörtüsü tekstil parçasıdır diyen bir kişinin isminin Bolu’daki bir parkın ismi olması Bolu’ya yakışmadı.” şeklinde konuşmuştu.

Şevval Sam’ın geçmişte yaptığı ve büyük tepki çeken açıklamalarından dolayı bazı kesimlerin Bolu konserine sıcak bakmadığı öğrenildi.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir