O GAZETE ŞEVVAL SAM VE TANJU ÖZCAN'I HEDEF ALDI

Bolu Belediyesi’nin 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinliklerinde sahne alacak olan Şevval Sam için Milat gazetesi, bugün manşetten Sam’ı hedef aldı. Gazete "Tanju Özcan'ın platonik aşkı" ve "Terörist sevici Şevval Sam" başlıkları attı.

O GAZETE ŞEVVAL SAM VE TANJU ÖZCAN'I HEDEF ALDI
26 Ağustos 2021

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve Şevval Sam'ı hedef alan Milat Gazetesi, haberinde “CHP’li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın skandalları bitmiyor.  31 Mart Yerel Seçimleri’nin ardından binlerce kişinin önünde Kur'an-ı Kerim'i öpüp el basarak yemin eden Özcan; ‘başörtüsü benim için tekstil malzemesi’ diyen, Kurban ibadeti için, ‘Kurban bir ızdırabdır, dinle bir alakası yoktur’ ifadelerini kullanan Şevval Sam’ı 30 Ağustos Zafer Bayramı bahanesiyle binlerce lira vererek konser için Bolu’ya getiriyor.30 Ağustos Zafer Bayramı için Bolu’da düzenlenecek etkinlikte vatandaşa hizmet için kullanması gereken paraları İslam düşmanı ve CHP yandaşı Şevval Sam’a akıtacağı ortaya çıktı. Tanju Özcan, Şevval Sam’a hayranlığıyla biliniyor” ifadelerini kullandı.

Öte yandan ünlü oyuncu ve sanatçı Şevval Sam'ın, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda Bolu Belediye önünde Bolulularla buluşması bekleniyor.

1 yorum yapılmış

  • Gungor26 Ağustos 2021 - 13:53
    Evet bekliyoruz
    %100   (Toplam 1 oy kullanıldı.)

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir