SUAT GÜNER: "TANJU ÖZCAN'IN AKIL SAĞLIĞINDAN ŞÜPHE EDİYORUZ"

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ı ağır topa tuttu. Başkan Güner, Özcan'ın akıl sağlığının yerinde olmadığını öne sürdü.

SUAT GÜNER: "TANJU ÖZCAN'IN AKIL SAĞLIĞINDAN ŞÜPHE EDİYORUZ"
3 Eylül 2021

Son günlerde gerek sığınmacılar, gerekse türbanlı bir kadının kendisinden yardım istemesiyle ilgili anlattığı anısıyla gündemdeki yerini koruyan Tanju Özcan'a AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner'den ağır eleştiri geldi.

Sosyal medya hesabından bir açıklama paylaşan Güner, "Tek endişesi sosyal medyada yer edinebilmek olan Tanju Özcan’ın akıl sağlığından şüphe ediyoruz.Belediye meclisi siyasi şov yeri değildir. Belediye Meclisi Bolu’nun sorunlarının tartışıldığı bir yerdir. Bu meclisi bu kadar süre meşgul etmeye hakkı yok.Biz artık kendisiyle sağlıklı bir konuşma gerçekleştiremiyoruz. Cumhuriyet Halk Partili arkadaşlardan ricamızdır. Lütfen kendisini bir psikiyatriste götürün." ifadelerine yer verdi.

"BU ADAM NORMAL DEĞİL"

Güner, açıklamasının devamında, "Bu adam normal değil. Bolu’ nun sorunlarını göremeyip belediye meclisinde olmadık davranışlar sergileyen bir belediye başkanının akıl sağlığından şüphe etmeye başladık . Kendisine Siyaseten söyleyecek bir şey kalmadığından onu Türk Psikiyatristlerine emanet ediyoruz." diye konuştu.

1 yorum yapılmış

  • eşofmanlı tancu4 Eylül 2021 - 09:57
    bir arada eşofman giyiyordu bizim tancu. yavaş yavaş ortaya çıkıyor adam meğer tahtası eksikmiş

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir