TANJU ÖZCAN'DAN CHP GENEL MERKEZİ'NE CEVAP

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, tesettürlü bir kadınla ilgili anlattığı anısının ardından gündem olan Tanju Özcan'ın durumunun MYK'da tartışılacağını söyledi. Tanju Özcan'dan cevap gecikmedi.

TANJU ÖZCAN'DAN CHP GENEL MERKEZİ'NE CEVAP
3 Eylül 2021

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, yardım için yanına gelen tesettürlü bir kadınla ilgili anlattığı anısının tepkilere neden olmasının ardından sözlerinin partisinin MYK toplantısında görüşüleceğinin açıklanmasının ardından “Ben Atatürk’ün CHP’sinin neferiyim. Takdir parti yetkililerinindir” dedi.

Başkan Tanju Özcan’ın sosyal medya platformunda yayınlanan bir programda kendisinden yardım isteyen tesettürlü kadınla ilgili anlattığı anısının tepkilere yol açmasının ardından CHP Sözcüsü Faik Öztrak, partisinin belediye başkanının sözlerinin kabul edilemez olduğunu ifade ederek, “Özcan'ın durumunu MYK toplantısında ele alacağız" açıklamasında bulundu.

“YANDAŞ BASIN VE FETÖCÜLERİN LİNCİNE UĞRUYORUM”

Özcan, kişisel sosyal medya hesabından Öztrak’ın açıklamalarını paylaşarak altına, “Hayırlısı neyse o olsun. Ben Türk Milleti’nin bir neferiyim. Sığınmacılar ile ilgili söylediğim sözlerden dolayı yandaş basın ve fetöcülerin lincine uğruyorum. Sığınmacılarla ilgili sözlerimden dolayı pişman değilim. Ben Atatürk’ün CHP’sinin neferiyim. Takdir parti yetkililerinindir” diye yazdı.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir