NE OLACAK BU ÜNİVERSİTE KAVŞAĞININ HALİ?

D-100 Karayolu üzerinde bulunan Üniversite Kavşağı’nda araç trafiği sabah saatlerinde adeta kilitlendi. Sürücüler kavşak için araç trafiğini rahatlatacak bir proje istiyor.

NE OLACAK BU ÜNİVERSİTE KAVŞAĞININ HALİ?
6 Eylül 2021

Bolu D-100 İstanbul istikameti üzerinde bulunan Üniversite Kavşağı’nda okulların açılmasıyla birlikte sabah saatlerinde trafik adeta durma noktasına geçti. BAİBÜ Eğitim ve Araştırma Hastamesi ve BAİBÜ Gölköy Kampüsü’ne geçmek için kavşağı kullanan sürücüler trafik yoğunluğundan dolayı uzun araç kuyruğunda beklemek zorunda kaldı. Araç trafiğinin yaklaşık 2 kilometre geride kalan 14 Burda AVM önüne kadar uzadığı görüldü.

Günde binlerce araç sürücüsünün BAİBÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi, BAİBÜ Gölköy Kampüsü, özel eğitim kurumları başta olmak üzere birçok noktaya geçişi için kullandığı kavşağın yetersizliği bir kez ispatlanmış oldu. Sürücüler, yetkililerden kavşak için araç trafiğini rahatlatacak bir proje istiyor.

3 yorum yapılmış

  • çok basit6 Eylül 2021 - 14:40
    Burası için alt geçitli kavşak şart. Bu yapılana kadar basit bir sinyalizasyon düzenlemesi gerekiyor. Sabah yoğun saatlerde üniversite yönüne ayrıcalık veren bir ışıklandırma zamanlaması yapılacak. Yani Filiz Makarna/Beypiliç önünde köye dönen dörtyolda d100 trafiğini iki dakika bekleten sinyalizasyon yar ya öyle işte.
    %100   (Toplam 1 oy kullanıldı.)
  • Trafik Polisi6 Eylül 2021 - 14:41
    Sabahları bir saatlik bir sürede buraya Trafik Polisi gerekiyor. Emniyet Müdürlüğü bakıversin
  • Mehmet Mustafa Hekim 7 Eylül 2021 - 15:36
    Ne yazık ki yıllardır ÜNİVERSİTE ye Belediyenin hizmet verdiği yoldan gidemiyoruz çünkü yok... D100 yolu sanki belediye yolu gibi. D100 kenarında düzgünce servis yolu yok. D100 şehir dışına çıkarsa bu problem ve çoğu problem gider.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir