CHP TANJU ÖZCAN İÇİN KARARINI VERDİ

Kendisinden yardım isteyen bir kadınla ilgili ifadelerini “komik anı” olarak anlatan Tanju Özcan’ın durumu MYK toplantısında ele alındı. Tanju Özcan’ın Yüksek Disiplin Kurulu’na uyarılması talebiyle sevkine karar verildi.

CHP TANJU ÖZCAN İÇİN KARARINI VERDİ
6 Eylül 2021

CHP MYK toplantısı tamamlandı. Toplantıda Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan konusu da ele alındı. Kentteki yabancıların su ve katı atık bedellerine on kat zam yapacağını belirten Özcan genel merkez ile ters düşmüştü. O kararından geri adım atmayan Özcan bu kez kendisinden yardım isteyen bir kadın ile ilgili imalı ifadeleri nedeniyle tepki toplamıştı.

MYK Toplantısı sonrası Tanju Özcan ile ilgili aldıkları kararı açıklayan CHP Sözcüsü Faik Öztrak, "Bolu Belediye Başkanı’nın bir kadın hemşerisi hakkında yapmış olduğu yakışıksız açıklamaları kabul edebilmemiz mümkün değil. Sindirebilmemiz de mümkün değil. Ama kendisi hatasını anlayarak kamuoyu önünde özür diledi. Bu özrü de dikkate alarak Bolu Belediye Başkanı’nın bir kadın hemşehrisi hakkında yapmış olduğu yakışıksız açıklamalar nedeniyle, Yüksek Disiplin Kurulu’na uyarılması talebiyle sevkine MYK’da oy birliğiyle karar verdik." dedi.

SÜREÇ NASIL İŞLEYECEK?

Disiplin kuruluna sevkin ardından süreç başlayacak. Kurul, Özcan’dan sözlü savunma isteyecek. Sözlü savunma verilememesi halinde yazılı savunma da kabul edilecek. Ardından karar verilecek.

1 yorum yapılmış

  • Tancu6 Eylül 2021 - 23:16
    CHP'nin acayip yüksek disiplin kurulu Tancunun anısını tekrar kendinden dinleyip gülmüşler sonra dostlar alışverişte görsün deyip bida olmasın demişler CHP Cinsel Hareket Partisi
    %100   (Toplam 1 oy kullanıldı.)

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir