TANJU ÖZCAN CHP BOLU İLE TERS DÜŞTÜ

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP Bolu İl Yönetimi’nden Bolu Belediyesi’ne işe alımlarda ‘Neden bizim çocuklarımızı almıyorsun’ yönünde tepkiler aldığını söyledi.

TANJU ÖZCAN CHP BOLU İLE TERS DÜŞTÜ
10 Eylül 2021

Haber: Hızır İlyas Yıldırım

Başkan Özcan, Bolu Belediyesi’nde gazetecilerle bir araya gelerek gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

“BAZI PARTİ YÖNETİCİLERİMLE SORUNUM VAR”

Partisinin Bolu teşkilatı tarafından belediyeye işe alımlarda ciddi eleştiriler aldığını söyleyen Özcan, şöyle dedi; “Benim partimle bir sorunum yok. Bazı parti yöneticilerimle sorunum var. CHP yönetiminden belediyeye işe alımlarda eleştiriler aldım. ‘Neden bizim çocuklarımızı işe almıyorsun’ diyorlar. Kardeşim bu şehirde yaşayan ve bana oy vermeyen insanların belediyede hakkı hukuku yok mu? Beni eleştiren partililerim bu göreve yeminle ederek başlayacağımı biliyorlardı. Yemin bizim açımızdan namus gibidir. Ne partimi karıştırırım belediye işlerimde, ne de yaptığım alımlarda partinin fikirlerini dikkate alırım. Biz insanların işini doğru düzgün yapmasına bakıyoruz. Liyakatli davranıyoruz. İstiyorlar ki belediyeye işe alımlarda CHP’den ve İYİ Parti’den alımlar yapılsın. ‘AK Partiliyi işe almışsın’ diyorlar. Alırım arkadaş. Bana o lazımdır onu almışımdır. Ben kişinin hangi partiden olduğuna mı bakacağım. AK Partililer burada CHP’li bir belediye başkanı var diye haklarını yitirmedi. CHP’linin ne kadar hakkı var ise bu belediyede AK Partilinin de o kadar hakkı var. Ben bu belediyeye parti yönetmeye gelmedim. Parti yönetmek isteseydim gider il başkanlığına adaylığımı koyardım.”

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir