ÖNCÜ DÖNER 1. YILINI ÖZEL KAMPANYAYLA KUTLADI

Geçtiğimiz yıl Bolu'nun güzide merkezlerinden biri olan İzzet Baysal Caddesi'nde açılan Öncü Döner, açılışının birinci yılını coşkuyla kutladı.

ÖNCÜ DÖNER 1. YILINI ÖZEL KAMPANYAYLA KUTLADI
28 Eylül 2021

2010 tarihinden bu yana, İskenderun usulü tavuk dürüm ve diğer lezzet seçenekleriyle hizmet veren Öncü Döner, geçtiğimiz yıl 103. şubesini Bolu'da açmıştı. 27 Eylül Pazartesi günü 1. yılına özel düzenlediği 1 alana 1 bedava kampanyasıyla büyük ses getirdi. Sabah saatlerinde başlayan yoğunluk tüm gün devam etti.

Bolu halkının ilgisinden memnun olduğunu belirten iş yeri sahibi Armağan Özdemiroğlu, " Bolu'da 1. yılını büyük bir coşkuyla kutlayan Öncü Döner, 1 alana 1 bedava kampasıyla Bolu'da ses getirecek açılışa imza attı. Beklentilerin çok üstünde çok erken bir saatte yığılmalar yaşadık.
Özellikle il dışından çok fazla misafirlerimiz vardı. Bizim yanımızda olan, olamayıp çelenk gönderen tüm sevdiklerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Hijyenin önemi vurgulayan Özdemiroğlu, "Öncü ailesinin birincil amacı hijyen. Özellikle pandemi sürecinde sağlığa ne kadar önem vermemiz gerektiğini bir kez daha anladık. Dolayısıyla hiç bir çalışanımız eldivensiz dönerin tarafına geçmezler. Hijyen bizim sloganımız. Hep şöyle diyoruz hijyende öncü, sağlıkta öncü, paylaşımda öncü ve lezzette öncü" ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir