DÜZCE VE BOLU'DA DEPREM

Bolu'da, 15:38 sıralarında bir deprem meydana geldi. Paniğe neden olan depremde herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmadı.

DÜZCE VE BOLU'DA DEPREM
17 Kasım 2021

Bolu'da, 15:38 sıralarında bir deprem meydana geldi. İlde paniğe neden olan depremde herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmadı. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsünden yapılan açıklamada depremin Düzce'nin Çilimli ilçesine bağlı Yayakbaşı Köyü'nde meydana geldiği ve 5.2 şiddetinde olduğu bildirildi. İlk depremin ardından 15:57 sıralarında yine Düzce'nin Gölyaka ilçesi İçmeler mevkiinde ikinci bir deprem meydana geldi. Bu depremin de 4.4 şiddetinde olduğu bildirildi.

Düzce Valisi Cevdet Atay, ilk bilgilere göre, depremde can kaybı olmadığını, yıkılan bir yer bulunmadığını, ekiplerin sahada olduğunu bildirdi.

Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü de "Depremle ilgili tespit çalışmalarımız devam ediyor. Vatandaşlarımızı bir süre soğukkanlı ve tedbirli olmaya davet ediyorum" açıklaması yaptı.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir