BOLU’DA EKMEĞE ZAM

Bolu’da ekmeğe zam geldi. Daha önce 1,75 TL’ye satılan 210 gram ekmek artık 2 liradan satılacak.

BOLU’DA EKMEĞE ZAM
19 Kasım 2021

Haber: Hızır İlyas Yıldırım

Ekmek üretiminde artan maliyetler Bolu’da ekmeğe zam olarak yansıdı. Lokantacılar Aşçılar ve Pastacılar Esnaf ve Sanatkâr Odası tarafından alınan kararla ildeki özel fırın işletmelerinde 1,75 TL’ye satılan 210 gram ekmeğin artık 2 liradan satışa sunulacağı bildirildi. Fırınlarda 750 gramı 6 TL’den satılan köy ekmeği de yeni fiyat tarifesiyle 7 TL oldu.

HALK EKMEK FIRINLARINDA ZAM YOK

Bolu Belediyesi Halk Ekmek Fırınlarında 210 gramı 1,25 TL’den satılan ekmeğin yine aynı fiyat üzerinden vatandaşa sunulacağı ve herhangi bir zam yapılmadığı öğrenildi.

Halk Ekmek İşletmecisi Metin Kesimal, “Halk ekmek fırınlarında herhangi bir zam yok. 210 gram ekmeği 1,25 TL’den satıyoruz. Son 1 yılda un yüzde 100 zamlandı. Maya, tuz, kira, işçilik, elektrik ve diğer giderler arttı. Şu anda sattığımız fiyat maliyeti karşılamıyor. Zararına satış yapmak durumunda kalıyoruz. Bu şekilde ne kadar dayanabiliriz bilmiyoruz.” dedi.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir