BOLU İL EMNİYET MÜDÜRÜ AKSOY SOKAK KEDİLERİ İÇİN SEFERBER OLDU

Hayvansever kimliğiyle bilinen Bolu İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, ile yağan kar yağışı nedeniyle ve havaların özellikle geceleri eksinin altına düşmesi nedeniyle, sokak kedilerini unutmadı. Aksoy, esnaf ve vatandaşları 100 adet özel kedi evi dağıttı.

BOLU İL EMNİYET MÜDÜRÜ AKSOY SOKAK KEDİLERİ İÇİN SEFERBER OLDU
22 Aralık 2021

Çankırı İl Emniyet Müdürü iken Emniyet Müdürleri kararnamesiyle Bolu İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Sadettin Aksoy, hayvan severliliği ile biliyor. Çankırı ilinde sokakta bulduğu ve adına Miço ismini verdiği kediye sahiplenen Aksoy, Bolu'ya yapılan atamasıyla birlikte sahiplendiği Miço'yu Bolu'ya getirmiş, burada kendisine bakmayı sürdürmüştü.İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, biri emniyet müdürlüğü binası, 4 tanesi lojmanında olmak üzere 5 kedi ve 2 köpek yetiştiriyor.Hayvan sever olarak bilinen ve sokak kedilerini unutmayan Müdür Aksoy, Bolu merkezde yaşamlarını sürdüren sokak kedilerini unutmayarak, İzzet Baysal Caddesi faaliyet gösteren esnaflara ve vatandaşlara, kedilerin üşümemesi, donarak ölmemeleri için 100 adet özel yapılmış kedi evi dağıttı. Asayiş Şubesi'ne bağlı Hayvan Durum İzleme Şube Müdürlüğü ekipleri de sokaklarda yaşayan kedi, köpek ve kuşlar için yem ile su dağıtım işini gün boyu sürdürüyor. Müdür Aksoy'un, Bolu'da kedi evi dağıtması büyük bir taktirde karşılandı.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir