BOLU ÖNCÜ TED KOLEJİ NAMAĞLUP ŞAMPİYON

Bolu’da düzenlenen Liselerarası Gençler A Kategorisi Basketbol Turnuvası’nda Bolu Öncü TED Koleji namağlup şampiyon oldu.

BOLU ÖNCÜ TED KOLEJİ NAMAĞLUP ŞAMPİYON
22 Aralık 2021

Haber: Hızır İlyas Yıldırım

Okul Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen ve yaklaşık 2 hafta süren Liselerarası Gençler A Kategorisi Basketbol Turnuvası sona erdi. 17 Temmuz Spor Salonu’nda yapılan karşılaşmalar sonucunda Bolu Öncü TED Koleji tüm rakiplerini yenerek namağlup şampiyon oldu. Bolu Fen Lisesi, Özel Final Lisesi, İzzet Baysal Anadolu Lisesi, Bahçeşehir Koleji ve Gerede Fen Lisesi’ni yenerek şampiyonluğunu ilan eden Bolu Öncü TED Koleji, yapılan son 3 turnuvada da şampiyon olma başarısı gösterdi. Turnuvada ayrıca okulun 8 numaralı oyuncusu Semih Demir, "En  Değerli ve En Skorer Sporcu” ödülünü aldı.

BAŞARIDA EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Okulun Beden Eğitimi Öğretmeni ve sporcuların antrenörü Deniz Saka, “Yaklaşık 2 hafta süren turnuva sonucunda şampiyon olarak mutlu sona ulaştığımız için çok mutluyum. Sporcularımız gerek kişiliğiyle, gerekse oyun disipliniyle turnuvaya damgasını vurmuştur. Üst üste 3. kez şampiyon oluyoruz. Ben bu başarıda büyük emekleri bulunan okul yöneticilerimize, öğretmenlerimize, sporcu öğrencilerimize ve onları yetiştiren değerli velilerimize sonsuz teşekkür ediyorum. Sportif başarılarımızın devamı gelecektir” dedi.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir