FİYATLARI GÖREN HİGHWAY'DEN KAÇIYOR

Bolu-Düzce arasında bulunan ve Avrupa’nın en büyük otoyol alışveriş tesisi olma özelliği taşıyan Highway Outlet’te müşteriler fahiş fiyatlardan dertli. Uygun fiyata alışveriş yapmak isteyen müşteriler yüksek fiyatları görünce sadece ürünlere bakmakla yeti

FİYATLARI GÖREN HİGHWAY'DEN KAÇIYOR
24 Aralık 2021

Avrupa'nın ve Türkiye'nin en büyük otoyol tesisi olan ve Bolu-Düzce arasında bulunan Highway Outlet'te müşteriler ürün fiyatlarından dertli. Özellikle yaklaşan yeni yıl öncesi alışveriş yapmak isteyen müşteriler, gördükleri yüksek fiyatlar karşısında almayı hayal ettikleri ürünlere sadece bakmakla yetiniyor. Sezon dışı, iade ve defolu ürünlerin uygun fiyata satıldığı öne sürülen AVM'de fahiş fiyatlarla karşılaşan birçok müşteri de duruma tepki gösteriyor.

KIŞLIK ÜRÜNLER ATEŞ PAHASI

Ürünlerin yüksek fiyata satılmasıyla ilgili haber hattımıza gelen şikayetler üzerine Gazete Bolu ekibi AVM'yi ziyaret etti. Birçok mağazada kışlık mont, kazak, bot tarzı ürün fiyatlarını inceleyen ekibimiz müşterilerin haklılığını gözler önüne serdi. Ekibimiz, kışlık ürünlerin çoğunda 500 TL'nin üzerinde etiket fiyatlarıyla karşılaştı. Eski sezon yazlık ürünlerde de fiyatların yüksek olduğunu gözlemledi.

BİR BARDAK ÇAY 8,5 TL

AVM'de sadece giyim ürünlerinde değil, içecek ve yiyecek hizmeti veren işletmelerde de fiyatların yükekliği göze çarpıyor. Yemek menülerinin pahalı olduğu AVM'de dört dilim baklava 50 TL, bir bardak çay ise 8,5 liradan satılıyor. Kur artışını öne sürerek giyim, içecek ve yiyeceklerde yüksek zamlar uygulayan işletmelerin kur düşmesine rağmen fiyatlarda indirime gitmemesi ise merak konusu.

TÜRKLER BAKIYOR, ARAPLAR POŞET POŞET ALIYOR

AVM'de özellikle zengin arap turistlerin çokluğu dikkat çekiyor. Kalabalık gruplar halinde AVM'yi gezen zengin Arapların Türk vatandaşlara nazaran poşetler dolusu ürünlerle alışverişlerini tamamladıkları gözleniyor.  

"BAKMAKLA YETİNDİK"

Fiyatlarla ilgili düşüncelerini sorduğumuz bir vatandaş ise durumu şöyle açıkladı; "Otoyoldan geçerken hem karnımızı doyurmak, hem de birkaç parça ürün almak için geldik. Outlet olduğu için uygun ürün buluruz zannettik ama fiyatların normal mağazalardan hiçbir farkı yok. Bakmakla yetindik. Sadece lavabo ihtiyacımızı karşıladık ve herhangi birşey almadan ayrılacağız."

7 yorum yapılmış

  • bolulu1424 Aralık 2021 - 12:25
    cok sacma bi sekilde pahalılık var. tercih edilecek bir tesis degl
    %100   (Toplam 1 oy kullanıldı.)
  • ramazan24 Aralık 2021 - 12:34
    esim ve cocugumla gittim 3 kisilik yemek 200 liraya patladı bze. alısveris yapmadan döndk. cok pahalı hersey
    %100   (Toplam 1 oy kullanıldı.)
  • ahmet beyter24 Aralık 2021 - 13:53
    outlet diyerek milleti kandırıyorlar ucuza bisey yok
    %100   (Toplam 1 oy kullanıldı.)
  • kabalık24 Aralık 2021 - 13:05
    fiyatları bılmem ama personellerin dovecek gibi bakması oldukca rahatsz etti. paramla rezil oldugum yerdir.
  • dogru24 Aralık 2021 - 14:38
    O kadar haklısınız ki fiyatlar sadece araplara koymaz. iki ay önce 400 tlye baktığım bot 1000 lira.
    %100   (Toplam 1 oy kullanıldı.)
  • mengenli 24 Aralık 2021 - 18:04
    kalitesiz mallara o kadarpara verilmez
  • Yasin Bolu 26 Aralık 2021 - 17:52
    Millet kazlk yemeye sever Statüde atar bişey yapmış gibi

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir