MUSTAFA SARIGÜL BOLU'DA

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında hazırlandığı iddia edilen iddianame ile ilgili, “Seçimle gelenin seçimle gitmesi gerektiğini düşünüyorum” dedi.

MUSTAFA SARIGÜL BOLU'DA
5 Ocak 2022

Mustafa Sarıgül, birtakım incelemeler ve ziyaretler için Bolu’ya geldi. Sarıgül, Türkiye Değişim Partisi Bolu İl Başkanlığı’nda gazetecilerle bir araya gelerek gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Sarıgül basın açıklamasında, İstanbul Büyükşehir Belediye’ne yönelik başlatılan terör soruşturması kapsamında Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında iddianame hazırlandığı iddialarına cevap verdi.

İddiaları sosyal medyadan duyduğunu dile getiren Sarıgül, “Uzun yıllar belediye başkanlığı yapan birisi olarak seçimle gelenin seçimle gitmesi gerektiğini düşünüyorum. Seçimle gelenlerin bayrağımızla ilgili, toprağımızla ilgili, vatanımızla ilgili en küçük bir problemi yoksa bu tür iddianamelerin konuşulmasını bile doğru bulmayız. Biz Türkiye Değişim Partisi olarak demokrasiye inanan bir siyasi partiyiz. Milyonlarca yurttaşımızın oyuyla belediye başkanı seçilenlere saygı duymak lazımdır. Belediye başkanlarını göreve nasıl halk getiriyorsa gidişini de vatandaşlarımız sağlamalıdır. İstanbul ve Ankara gibi büyükşehir belediye başkanlarımızın bu şekilde anılmasını demokrasi adına kesinlikle doğru bulmam. Bizim iktidarımızda düşüncesi ne olursa olsun seçimle gelen seçimle gider.” dedi.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir