VALİ ÜMİT GAZETECİLER GÜNÜNÜ UNUTMADI

Bolu Valisi Ahmet Ümit, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” nedeniyle kentte görev yapan gazetecilerle bir araya geldi. Vali Ümit, basının, demokratik toplum içerisinde olmazsa olmaz mesleklerden olduğunu vurguladı.

VALİ ÜMİT GAZETECİLER GÜNÜNÜ UNUTMADI
10 Ocak 2022

Bolu Valisi Ahmet Ümit, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” nedeniyle Hampton By Hilton Otel’de gazetecilerle kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltıya, Vali Ümit’in yanı sıra Bolu İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, Bolu İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Haluk Saygılı, Bolu İl Sağlık Müdürü Doktor Öğretim Üyesi Muhammed Emin Demirkol, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sırrı Köstereli, Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bülent Velioğlu ile kentte görev yapan yerel ve ulusal gazete ve ajans muhabirleri katıldı.

Programda konuşan Vali Ümit, gazetecilerin anayasal zemin içerisinde, hukuki ortamda görevlerini yaptığını belirterek, “Değerli arkadaşlar, sizler ve bizler kamu hizmeti yapıyoruz. Basın demokratik toplum içerisinde, demokratik devletlerde, toplumlarda olmazsa olmaz şartı. Siz bu çerçevede anayasal zeminde ve hukuki ortamda görevlerinizi yürütüyorsunuz. Toplumumuzun bilgi ihtiyacını gideriyorsunuz. 365 gün boyunca sizler ve bizler toplumumuzun, insanımızın, cennet vatanımızın emrinde, hizmetinde olan insanlar olarak bu görevleri yapmaktan son derece mutlu olduğumuzu ifade etmek istiyorum” şeklinde konuştu.

“GEREKLİ GAYRETİ GÖSTERİYORSUNUZ”

Vali Ümit, gazetecilerin çalışmalarını kolaylaştırma yönünde ellerinden geleni yaptıklarını belirterek, “Sizler yapılan hizmetleri en ücra köşelere kadar, en uzaktaki vatandaşlarımıza kadar ulaştırıyorsunuz. Tanıtımları yapıyorsunuz. Gerekli gayreti gösteriyorsunuz. Bizlerde sizlere çalışmalarını kolaylaştırmak adına elimizden gelen gayreti yapıyoruz. İlimiz olarak değerlendiriyoruz. Bolu ilinde kamu çalışanları ve gazetecilerimiz birlik beraberlik içerisinde, halkımızın hizmetinde. İnşallah bundan sonra da devletimizin uygun gördüğü sürece devam edeceğiz. Sizler hep buradasınız tabi de bizler hep burada değiliz. O bakımdan takdir nereyeyse, nereye kadarsa oraya kadar inşallah birlikte devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Gerçekleştirilen sunumun ardından Bolu Valisi Ahmet Ümit, Gazetecilerin meslek ile ilgili görüşlerini dinledi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir