AKÜ FARELERİ İŞBAŞINDA

Bolu'da, gece yarısı bazı araçların kaputunu kırarak akülerini çalan kişi ya da kişiler vatandaşı canından bezdirdi. Emniyet güçleri akü farelerinin peşinde.

AKÜ FARELERİ İŞBAŞINDA
31 Ocak 2022

İl merkezine bağlı Sümer Mahallesi'nde oturan Erhan Demirel, sabah aracına bindiğinde kamyonetini çalıştıramadı. Aracın arızasını kontrol etmek için kaputu açan Demirel, araçta akü olmadığı fark etti. Gece geç saatlerde aracının aküsü çalınan Demirel, durumu Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Bürosu ekiplerine bildirdi. Emniyet güçleri, akü hırsızlarını yakalamak için çalışma başlattı.

TEK BİR ARAÇTAN AKÜ ÇALMAMIŞLAR

Erhan Demirel, "Aracımı evimin altına park  etmiştim. Sabah  aracım çalışmayınca kaputu açtım ve akünün olmadığını fark ettim. Öğrendiğim kadarıyla tek mağdur ben değilim. Birkaç aracın daha aküsünün çalındığını duydum. Tek mağdur ben değilim. İnşallah bu hırsızlar yakalanacak." dedi.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir