BOLU'DA CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A HAKARET EDEN ŞAHIS HAKKINDA SUÇ DUYURUSU

AK Parti teşkilatları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi için sosyal medyada nefret dolu paylaşımlar yapan Mustafa Acet isimli vatandaş hakkında suç duyurusunda bulundu.

BOLU'DA CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A HAKARET EDEN ŞAHIS HAKKINDA SUÇ DUYURUSU
7 Şubat 2022

Mustafa Acet isimli bir vatandaş Facebook hesabından " EEEEEE alma mazlumun ahınıı çıkar aheste AHESTE. Ülkede KORONOVİRÜS olmayan REİS ve eşi kalmıştı oda yakalanmış", "İRMİK Mİ YOKSA UN HELVASI ( Bolu tabiriyle KARA TOPAK HELVASI ) nı yaptırmaya BAŞLAYIM MI" ve "HELVAYI DAĞITMA YER ALANI ;İLİMİZ ATATÜRK HEYKELİ ÖNÜ, YADA SAMSUNDA ATATÜRK HEYKELİ ÖNÜ HANGİSİ sizce" şeklinde yaptığı paylaşımlar büyük tepki gördü.

Toplumun herkesiminden bu nefret söylemlerini kınayan açıklamalar yapılırken AK Parti Teşkilatlarıda karakola giderek bu şahıs hakkında Nefret, halkı kin ve düşmanlığa tahrik ve Cumhurbaşkanına hakaretten suç duyurusunda bulundular. 

GERİ VİTES YAPTI

Öte yandan bu paylaşımları yapan Mustafa Acet isimli vatandaş daha sonra yibe Facebook hesabından biz özür yazısı yayınladı.

RESEN ÖZÜR DİLİYORUM

Kastımı aştığımdan ve yazışmamdaki yanlışlarımdan dolayı herkesten çok çok özür diliyorum

Rahatsızlıklarından dolayı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve eşi hanımefendiye acil şifalar diler ve Geçmiş olsun diyorum.İnşallah tez zamanda sağlıklarına kavuşurlar.

1 yorum yapılmış

  • Adem Kocabaş7 Şubat 2022 - 11:57
    Bunlar içimizdeki kanı bozuk, ermeni piçleri, müslüman, din düşmanları, kefereler, ebu cehilin torunları!...
    %67 %33   (Toplam 3 oy kullanıldı.)

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir