EN İYİ KAHVALTI ÖDÜLÜ MENGEN ÇİFTLİK’İN

Mengen’de faaliyet gösteren Mengen Çiftlik, toplam kalite yönetimi alanında akademik ve uzman Türk insanları tarafından Ankara merkezli oluşturulan sivil inisiyatif olan Eniyi.Best tarafından kahvaltı kategorisinde birinci seçildi.

EN İYİ KAHVALTI ÖDÜLÜ MENGEN ÇİFTLİK’İN
10 Şubat 2022

Haber: Volkan Yılmaz

2014 yılında oluşturulan ve Türkiye’nin en iyilerini, işletmelerden ve kişi veya kuruluşlardan maddi bir çıkar beklemeden bağımsız ve tarafsız anketlerle her ilde ayrı ayrı sorup, en fazla oy alanları gezicileri aracılığı ile bir veya birden fazla değişik zamanda anonim olarak yerinde deneyimleyen ve her yılın sonunda bunların en iyi olanlarını belirleyen bir kuruluş olan “Eniyi.BEST” tarafından yılın kahvaltı ödülü Mengen Çiftlik’e verildi.

“BİR ÜRÜNLERİMİZDE DOĞALLIĞA ÖNEM VERİYORUZ”

Mengen Çiftlik mekan işletmecisi Gökhan Uzar gazetemize özel yaptığı açıklamada, “Biz kahvaltıda verdiğimiz bütün ürünlerde doğallığa önem veriyoruz.  Yani ürünlerimizi yerinden alıyoruz. Köy ürünlerini yağ, peynir, süt gibi ürünleri Mengen’in köylerinden alıyoruz. Zeytin yerinden geliyor, kaymak Afyon’dan geliyor. Böğürtlen, kuşburnu, kiren toplayıp reçelimizi kendimiz yapıyoruz” dedi.

“ENİYİ.BEST EKİBİNİN GELDİĞİNİ BİLMİYORDUK”

Eniyi.BEST ekibine ulaşma imkanının bulunmadığını belirten Uzar “Biz Eniyi.BEST ekibinin geldiğini bilmiyorduk. Birkaç kez gelmişler ve deneyimlemişler. Bize birincilik belgelerini gönderdiler. Verdiğimiz hizmetin bu şekilde ödül alarak karşılık görmesi bizi çok mutlu etti. Ödülü aldıktan sonra kendileri ile iletişime geçmek istedik fakat Eniyi.BEST ekibine ulaşma imkanı bulunmuyor. Herhangi bir iletişim bilgileri bulunmuyor. Bağımsız sivil inisiyatif olarak işliyor” dedi.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir