BOLU KORU HOTELS İLK 10'DA

Hürriyet Gazetesi Seyahat Eki, Koru Sağlık Grubu Kuruluşu olan Bolu Koru Hotels’i “Konfora lezzet katan oteller” arasında ilk 10’da gösterdi.

BOLU KORU HOTELS İLK 10'DA
16 Şubat 2022

Bolu Koru Hotels, şehrin karmaşasından sıkılıp kendinizi doğaya atmak istediğinizde Ankara’ya 1,5, İstanbul’a 2 saat mesafede yer alıyor.

Seyahat Ekinde yer alan haberde, jüriye sorularak konforla lezzeti buluşturan 10 otelin belirlendiğine dikkat çekilerek, Bolu Koru Hotels’de yemeği sanata dönüştüren usta şeflerin, büyük titizlik ve en sağlıklı malzemelerle, Türk ve dünya mutfaklarından lezzetleri hazırladıkları belirtiliyor.

Erdal İpekeşen, Tempo Travel Yayın Danışmanı
Çorbası, kebabı, böreği...
Bolu Koru Hotels, Bolu

"Tam 60 yılı geride bırakan Bolu Koru Hotels’in lezzetleri önceleri yolda duranların tercihiydi. Sonra 5 yıldızlı otel Bolu’nun popülerlik kazanmasıyla yatılı misafirlerin tercihi oldu. Yemeği sanata dönüştüren usta şeflerin, büyük titizlik ve en sağlıklı malzemelerle hazırladıkları, Türk ve dünya mutfaklarından lezzetleri oldukça ilgi çekici." (0374) 225 22 91

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir