SANIRIM GERÇEK HOCA OLMAYA KARAR VERDİN REHA HOCA?

20 Şubat 2022 İzlediğim en iyi maçtı özellikle son günlerdeki yaptığım olumsuz eleştirilerimden sonra sizi saha hissetmek güzeldi. Her maç sahadasınız görsel olarak ancak gerek doğru takımı sahaya sürmek doğru değişiklikler ile kazanmaya adım adım ilerlem

SANIRIM GERÇEK HOCA OLMAYA KARAR VERDİN REHA HOCA?
20 Şubat 2022

20 Şubat 2022 

İzlediğim en iyi maçtı özellikle son günlerdeki yaptığım olumsuz eleştirilerimden sonra sizi saha hissetmek güzeldi. 

Her maç sahadasınız görsel olarak ancak gerek doğru takımı sahaya sürmek doğru değişiklikler ile kazanmaya adım adım ilerlemeniz ne diyeyim bana bile ümit verdi. 

Balaj ile başlamak yerine Kasongo ile maça başlamak bir gerçeği gördünüz anlamına geldiğini düşünüyorum. 

Kasongo TRT spikerlerinin bile etkili oyunu ile ilgisini çekmiş olmasına rağmen her ne hikmetse sizin anlamanız biraz geç oldu. 

Gelelim takımın kazanma azmine sanırım bunda sizin biraz olsa da! 

Bence Gökhan Karadeniz’in oyundaki varlığının daha fazla istekli olmasının etkisinin daha fazla olduğu kanaatindeyim tam bir abi. 

Bir önceki hafta Kasongo pası ile gol bulması Samsunspor’da oynayamamış olmasının olumsuz düşüncelerini ortadan kaldırmasına vesile oldu. 

Son maçta ise tam bir joker gibi oyunun her alanında olması Boluspor için iyi bir kazanç olarak düşünüyorum ve hem oyuna katkısı hem de takımın abisi gibi olgun davranışları ile iyi ki takıma kazandırılmış diyorum. 

Sayın Reha hocam haftalar sonrada olsa sahaya sürdüğün kadro en iyi kadroydu ve umarım yeni bir şeyler denemezsin yani Amerika’yı yeniden keşfetmeye kalkmazsın diyor ve ilk altı yolunda başarılar diliyorum. 

Yolunuz açık gazanız mübarek olsun. 

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir