ÜCRETSİZ OTOBÜS VE TRAMVAY GELİYOR

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, önümüzdeki günlerde vatandaşların hizmetine sunulacak ücretsiz halk otobüsü ve İzzet Baysal Caddesine konulacak nostaljik tramvay ile ilgili detayları anlattı.

ÜCRETSİZ OTOBÜS VE TRAMVAY GELİYOR
22 Şubat 2022

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, kente hizmete girmesi beklenen tramvay ve ücretsiz otobüs uygulamasıyla ilgili açıklamalarda bulunarak, “Anıt Park ile park ile kapalı olan İzzet Baysal Caddesi’nden, belediye önüne kadar nostaljik tramvay koyuyoruz, ücretsiz olacak. Ücretsiz olarak hizmet verecek 4 tane otobüste haftaya  devreye girecek” dedi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, basın toplantısı düzenleyerek önümüzdeki günlerde vatandaşların hizmetine sunulacak ücretsiz halk otobüsü ve İzzet Baysal Caddesine konulacak nostaljik tramvay ile ilgili detayları anlattı. 30 kişilik 4 tane otobüsün alındığını ve giydirme çalışmalarının yapıldığını belirten Başkan Özcan, “Toplam uzunluğu 4 kilometre, Anıt Park’ın arkasından başlıyor, valiliğin oradan devam ediyor, askeriyenin oradan Cumhuriyet Caddesi’ne giriş yapıyor, oradan devam ediyor, PTT’nin oradan, Köroğlu TV’nin önünden, Merkez Duraklar’ın oradan Yukarı Çarşı’ya doğru devam ediyor. Sonra İsmet Paşa Caddesi üzerinden de Orman İşletme Müdürlüğü’nün arkasından Bahçelievler Karakolu, 50. Yıl İlköğretim Okulu sonra Vali Konağı ve tekrar Anıt Park’ın arkası olmak üzere 4 kilometrelik bu hat tamamlanıyor. Bu hat tamamen ücretsiz olacak. Araçlarımızı aldık. Son giydirmeleri yapılıyor, haftaya bu hizmetimizi başlatıyoruz. Bu araçlar ayakta ve oturarak 30 kişi alıyor. İniş-biniş çok kolay. Altı yere yakın. Engelli vatandaşlarımızın da kullanabileceği araçlar” diye konuştu.

İZZET BAYSAL CADDESİNE NOSTALJİK TRAMVAY

İzzet Baysal Caddesine konulacak nostaljik tramvayın da vatandaşların hizmetine ücretsiz şekilde sunulacağını ifade eden Başkan Özcan, şunları söyledi: “Anıt Park ile park ile kapalı olan İzzet Baysal Caddesi’nden, belediye önüne kadar nostaljik tramvay koyuyoruz, ücretsiz. O da sadece Anıt Park’tan belediye önüne kadar gelecek ve dönecek. İlk etapta bunun sayısı 1 olacak. Sonrasında bunu da 2’ye çıkaracağız. Yaşlılarımızın, engellilerimizin, yürüme zorluğu çeken vatandaşlarımızın ücretsiz olarak bu hizmetten faydalanmasını sağlamaya çalışacağız”

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir