POLİSTEN SİGARA İMALATHANESİNE BASKIN

Bolu’da polis ekipleri, kaçak sigara üretimi yapılan imalathaneye operasyon düzenledi. Operasyonda bir kişi gözaltına alınırken, sigara yapımında kullanılan çok sayıda malzemeye el konuldu.

POLİSTEN SİGARA İMALATHANESİNE BASKIN
23 Şubat 2022

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince kaçak sigara imalatı yapılan bir eve baskın düzenlendi. Evinin müştemilatında sigara imalathanesi kurduğu ve burada sahte olarak imal ettiği sigaraları piyasaya sürdüğü bilgisi alınan S.M. (46) gözaltına alındı. Ekipler, sigara imalatında kullanılan 26 bin 800 adet içi tütün doldurularak sigara haline getirilmiş makaron, 64 bin 600 adet içerisi boş makaron, 18 bin adet içerisine sahte sigara konulmak için kullanılan kilitli poşet, 150 adet sahte TPDK bandrolü, 3 adet elektrikle çalışan makaron doldurma makinesi, 2 adet sigara üretiminde kullanılan hava kompresörü ve 90 kg 700 gr kıyılmış tütüne el koydu.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir