MAHKEME GAZİPAŞA İÇİN YÜRÜTMEYİ DURDURMA KARARI VERDİ

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın, çökme riski olan Gazipaşa İlköğretim Okulu’nu yıkacaklarını söylemesinin ardından Bolu İdare Mahkemesi Yürütmeyi Durdurma Kararı verdi.

MAHKEME GAZİPAŞA İÇİN YÜRÜTMEYİ DURDURMA KARARI VERDİ
28 Şubat 2022

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, çökme riski olduğunu öne sürdüğü Karaçayır Mahallesinde bulunan Gazipaşa İlköğretim Okulu için İl Milli Eğitim Müdürlüğüne malzemelerini toplamaları için 28 Şubat’a kadar süre verdiklerini açıklamış ve okulun yıkılacağını bildirmişti.

Özcan, “Milli Eğitim Müdürlüğüne bugün bir yazı yazıyoruz. Binadaki eşyalarını 28 Şubat’a kadar boşaltmalarını talep edeceğiz. Biz bu binayı gidip ekiplerimizle ortadan kaldıracağız. Çünkü o binanın yanından bile geçmek tehlikeli. Bunu yapmazsanız eğer eşyam zarar gördü demeyeceksiniz. Milli Eğitim Müdürüne sesleniyorum, eğer kendisinde vicdan varsa sen çocukların okul binasını işgal edeceğine git kendin çadırda otur o çocuklara da yeni yaptırdığın binayı ver” demişti.

Bunun üzerine Bolu Valiliği yürütmenin durdurulmasını isteyerek Bolu İdare Mahkemesi’ne başvurdu. Mahkeme, çökme riski olduğu iddia edilen okulla ilgili Yürütmeyi Durdurma Kararı verdi.

 

1 yorum yapılmış

  • Köroğlunun Torunu28 Şubat 2022 - 17:23
    Ne garip bir olay. Yıkılmsı gerekiyorsa niçin Valilik karşı çıkıyor ve Mahkeme yıkımı durduruyor, yıkılması gereksiz ise Belediye Başkanı niçin yıkmak istiyor. Ben anlamadım, anlayan beri gelsin.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir