CHP'DEN TANJU ÖZCAN'A TEPKİ: "İPE SAPA GELMEZ LAFLAR"

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın, Ekmeleddin İhsanoğlu yoruma Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, yanıt verdi. Öztrak, Özcan'ın söylemine "ipe sağa gelmez laflar" dedi.

CHP'DEN TANJU ÖZCAN'A TEPKİ: "İPE SAPA GELMEZ LAFLAR"
5 Mart 2022

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Ekmeleddin İhsanoğlu'na oy vermediğini söyleyerek "Sakın ha yanlış bir adayla çıkmayın" demişti. Tanju Özcan'a Faik Öztrak'tan yanıt gecikmedi. Öztrak, "Bunlar ipe sapa gelmez laflar. Ciddiye alınacak sözler değil" dedi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, partisinin Yüksek Disiplin Kurulu tarafından kendisine verilen uyarı cezasını kabul etmiş ve kendisinin de partisine bazı uyarıları olduğunu belirterek, "Sakın ha yanlış bir adayla çıkmayın. Öyle Ekmeleddin İhsanoğluAbdullah Gül gibi. Milletin sevgisini kazanamamış, milletin gönlünde taht kuramamış yanlış adamlarla seçime girmeyin" demişti.

"İPE SAPA GELMEZ LAFLAR"

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, gündemi değerlendirdiği konuşmasının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Tanju Özcan'ın geçmiş dönemde CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'na oy vermediğini açıklamasına ilişkin bir soruyu yanıtlayan Öztrak, "Bunlar ipe sapa gelmez laflar. Ciddiye alınacak sözler değil." dedi.

1 yorum yapılmış

  • Köroğlunun Torunu5 Mart 2022 - 18:28
    Ekmeleddin İhsanoğlu Devlet Bahçeli'nin dolduruşuna gelen CHP nin en büyğk yanlışı idi. Ana Tanju Özcan'ın bu ve buna benzer CHP li olmasıyla bağdaşmayan ve AKP*MHP den yana söylemleri elbette hoş değil. Kol kırılır yen içinde kalır misali lütfen CHP li gibi demeçler verin.AKP-MHP yi sevindiriyorsunuz.Bilginiz olsun.
    %100   (Toplam 1 oy kullanıldı.)

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir