MARKET DEPOLARINA NE ZAMAN BASKIN YAPILACAK?

Bolu’da faaliyet gösteren ve depolarında yağ stokladıkları iddia edilen onlarca zincir ve yerel markete yetkililerce denetim yapılmaması tepkilere neden oluyor.

MARKET DEPOLARINA NE ZAMAN BASKIN YAPILACAK?
10 Mart 2022

HABER: HIZIR İLYAS YILDIRIM

Rusya-Ukrayna Savaşı nedeniyle ayçiçek yağı bulamayacağı korkusuyla Bolu’daki zincir ve yerel marketlere akın eden vatandaşlar raflarda yağ bulamıyor. Market yetkilileri, talebin fazlalığından dolayı raflarda yağ kalmadığını öne sürse de vatandaşlar marketlerin depolarında on binlerce litrelik yağ stoklandığını iddia ediyor. Birçok ilde valilikler ve belediyeler yağ stoğu konusunda sıkı denetimlerde bulunurken Bolu’da yetkililerin adım atmaması büyük tepkilere neden oluyor. Vatandaşlar, Bolu Valiliği ve Bolu Belediyesi yetkililerinin denetimleri sıklaştırarak yağ stoğu yapan işletmeleri tespit etmesini istiyor.

"STOKLANAN YAĞLARA EL KONULARAK HALKA DAĞITILSIN" ÖNERİSİ

Vatandaşlardan gelen şikayetler üzerine birçok markette incelemelerde bulunan Gazete Bolu ekibimiz, özellikle zincir marketlerin raflarında 5 litre ve üzeri yağ olmadığını gözlemledi. Market depolarında ciddi ölçüde yağ stoklandığı endişesi yaşayan vatandaşlar bu endişelerini sosyal medya hesapları üzerinden paylaştı. Vatandaşlar, stoklanan yağların marketlerden alınarak halka ücretsiz olarak dağıtılması önerisinde bulundu.

1 yorum yapılmış

  • Tfııyrdrtgşh10 Mart 2022 - 19:18
    Nuhmarda dünde yoktu BİM’e gelmiş149lira nuhmar yerel market en kötüsü de o

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir