TANJU ÖZCAN HAKKINDA KUCAK DOLUSU SUÇ DOSYASI TAŞIDILAR

AK Parti Bolu İl Başkanlığı, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan hakkında 5 bin sayfadan oluşan 100'ü aşkın suç dosyasını Bolu Adliyesi Cumhuriyet Başsavcılığı'na teslim etti.

TANJU ÖZCAN HAKKINDA KUCAK DOLUSU SUÇ DOSYASI TAŞIDILAR
11 Mart 2022

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner ile Seçim İşleri Başkanı Avukat Fikret Çıracı ve yönetim kurulu üyeleri tarafından CHP’li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan hakkında 5 bin sayfadan oluşan 100'ü aşkın suç dosyası hazır hale getirildi. Başkan Güner, Çıracı ve beraberindeki partililer tarafından son kontrolleri yapılan klasörler dolusu belgeler Bolu Cumhuriyet Başsavcılığına teslim edildi. Çıracı, kucağındaki klasörlerle adliyeye gelerek Başkan Özcan’a yönelik, içerisinde bazı ihalelerin ve usulsüz atamaların da bulunduğu suç duyurusuna ilişkin belge ve evrakları işleme konulması için savcılığa verdi.AK Parti tarafından Özcan’a yönelik hukuk savaşı başlatılırken evrakların işleme konulmasının ardından dava süreci başlayacak.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir