KIZILAY BOLU ŞUBESİ'NDE MUHSİN KINACI YENİDEN BAŞKAN

Kızılay Bolu Şubesi Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Muhsin Kınacı, 164 üyenin oy kullandığı genel kurulda yeniden başkanlığa seçildi.

KIZILAY BOLU ŞUBESİ'NDE MUHSİN KINACI YENİDEN BAŞKAN
20 Mart 2022

Kızılay Bolu Şubesi Olağan Genel Kurulu ildeki özel bir otelin toplantı salonunda gerçekleştirildi. Yapılan genel kurula, AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner ve Ak Parti Milletvekili Arzu Aydın davetli olarak katıldı. Genel Kurula katılamayan AK Parti Meclis Üyesi Av. Hatice Dinç çelenk gönderdi. Genel Kurul öncesi Bolu Kızılay İl Başkanı Muhsin Kınacı, AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın ve Bolu İl Sağlık Müdürü Muhammed Emin Demirkol kısa bir konuşma gerçekleştirdi.  Çeşitli sebeplerden ötürü genel kurula katılamayan Türk Kızılay Genel Başkan Yardımcısı Murat Ellialtı ise internet bağlantısı ile üyelere seslendi.  164 üyenin oy kullandığı ve mevcut başkan Muhsin Kınacı'nın yeniden başkanlığa seçildiği genel kurulda bazı üyelere Kızılay’a katkılarından dolayı plaket takdimi yapıldı.

İŞTE MUHSİN KINACI BAŞKANLIĞINDAKİ YÖNETİM KURULU LİSTESİ
Tuğba Ulusoy
Günel Çalışkan
Mehmet Gören 
Muhammed Emin Demirkol
Şaban Karasakal
Murat Koca
Selami Konyalıoğlu
Sezai Çavdar

,

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir