TANJU ÖZCAN'DAN AK PARTİLİLERE "İFTİRA" DAVASI

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu Belediyesi ile ilgili AK Partililerin hazırlayarak savcılığa suç duyurusunda bulunduğu dosyalarla ilgili, AK Partililere "İftira" davası açtı.

TANJU ÖZCAN'DAN AK PARTİLİLERE "İFTİRA" DAVASI
22 Mart 2022

Geçtiğimiz günlerde, AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner ile Seçim İşleri Başkanı Avukat Fikret Çıracı ve yönetim kurulu üyeleri tarafından CHP’li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan hakkında başlatılan ve içerisinde yaklaşık 100 suç duyurusunun bulunduğu belgeler hazır hale getirildi.

AK PARTİLİLER SUÇ DUYURUSUNDA BULUNMUŞTU

AK Parti İl Başkanı Suat Güner ve Fikret Çıracı ve beraberindeki partililer tarafından son kontrolleri yapılan klasörler dolusu belgeler, Bolu Cumhuriyet Başsavcılığına teslim edildi. Çıracı, kucağındaki klasörlerle adliyeye gelerek Başkan Özcan’a yönelik içerisinde bazı ihalelerinde bulunduğu suç duyurusuna ilişkin belge ve evrakları işleme konulması için savcılığa verdi.

“ÇAMUR AT İZİ KALSIN DÖNEMİ SONA ERDİ”

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da dosyaları inceleyerek iddiaların asılsız olduğunu söylemişti. Başkan Özcan, kendisine ve ekibine yönelik suçlamaların bulunduğu dosyayla ilgili AK Partililere "İftira" davası açtı. Özcan, cumhuriyet savcılığına dilekçe vererek suç duyurusunda bulundu. Tanju Özcan, yaptığı açıklamada, "Çamur at izi kalsın dönemi sona erdi. Çamur atıyorsan cezanı çekeceksin. Hakkımda ipe sapa gelmez hayali suçlamalarla, suç durusunda bulunan Milletvekilleri ve Ak Parti yöneticileri hakkında iftiradan dolayı Bolu Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundum. Hodri Meydan" ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir