TANJU ÖZCAN ADAY OLMAYACAK

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, 2023 genel geçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden Cumhurbaşkanı seçilmesi halinde 2024 yerel seçimlerinde Bolu Belediye Başkanlığı için aday olmayacağını söyledi.

TANJU ÖZCAN ADAY OLMAYACAK
1 Nisan 2022

Başkan Özcan, katıldığı bir televizyon programında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

ADAY OLMAYACAĞIM

Kendisine "Cumhurbaşkanlığı için aday olacak mısınız?" şeklinde yöneltilen soruyu cevaplayan Özcan, "Benim Cumhurbaşkanı adayı olmak gibi bir niyetim yok. Ben Cumhurbaşkanı adayımızı seçerken sakın yanlış yapmayalım diye uyarıda bulunuyorum. Bu iktidarı bu seçimde gönderemezsek Türkiye'de bir daha demokratik seçimlerin olacağına inanmıyorum. Sayın Erdoğan'ın iktidara geldiği günden bu yana ivmesine bir bakın. Tek adam, diktatörlük ve 2018'de petrol fiyatları bir anda pik yapıyor. Ben hiç hayatımda kıvırmadım ve iddialı bir şekilde söylüyorum. Eğer Sayın Erdoğan 2024'te bir daha seçilirse ben 2024 yerel seçimlerinde seçilme şansım yüzde 100 bile olsa belediye başkanlığına adaylığımı koymayacağım." dedi.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir