GÖYNÜK'TE FIRTINA BÜYÜK HASARA NEDEN OLDU

Bolu'nun Göynük ilçesinde oluşan fırtına nedeniyle bir okulun çatısı uçtu, ağaçlar devrildi ve enerji hatları zarar gördü.

GÖYNÜK'TE FIRTINA BÜYÜK HASARA NEDEN OLDU
7 Nisan 2022

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün kuvvetli sağanak ve fırtına  uyarısında bulunduğu Bolu'da fırtına meydana geldi. Göynük ilçesinde etkili olan fırtına nedeniyle Orhan Çalış Çok Programlı Anadolu Lisesi'nin çatısı uçtu, ağaçlar devrildi ve enerji hatları zarar gördü. Çatılardan düşen kiremitlerden araçlar zarar gördü. Fırtınanın etkili olduğu bölgelerde emniyet güçleri ve jandarma ekipleri tarafından güvenlik önlemleri alındı. AFAD tarafından hasar tespit çalışmaları başlatıldı. Meydana gelen afette herhangi bir  can kaybının olmadığı öğrenildi.

Bolu Valisi Ahmet Ümit, "Göynük ilçemizde saat 19:30 da yaşanan fırtına sebebiyle bir okulumuzun çatısı uçmuş,bazı iş yerlerinin çatılarında hasar oluşmuş,çatılardan uçan kiremitler bazı arabaların camlarını kırmıştır.İlçe merkezinde trafo patlaması sonucu elektrik kesintisi yaşanmıştır. Enerji verilmesi için SEDAŞ kurumlarımız çalışmalarını başlatmışlardır." dedi.

FOTOĞRAFLAR: UĞUR ÜNAL

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir