BOLU AKŞEMSEDDİN İHO İL BİRİNCİSİ OLDU

Bolu'da düzenlenen Ortaokullar Arası Bilgi ve Kültür Yarışması'nda Akşemseddin İmam Hatip Okulu il birincisi oldu.

BOLU AKŞEMSEDDİN İHO İL BİRİNCİSİ OLDU
9 Nisan 2022

Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından öğrencilerin düşünme ve bilişsel becerilerini güçlendirmek amacıyla Ortaokullar Arası Bilgi ve Kültür Yarışması düzenlendi. Bolu ve merkez ilçelerden 39 okulun katılımıyla gerçekleşen yarışma sonucunda Bolu Akşemseddin İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri il birincisi oldu. Birinci olan öğrenciler çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.

"BAŞARILARIMIZIN DEVAMI GELECEK"

Okul Müdürü Osman Kınık, yaptığı açıklamada,"Yapılan yarışmada diğer okulları geride bırakarak il birincisi olduk. Akademik eğitimin yanında hafızlık eğitimi de verilen okulumuzun bu başarısı bizi gururlandırmıştır. Son iki yılın LGS birincisi olan okulumuzu bu yarışmada temsil eden 8. sınıf öğrencilerimizden M. Samet Keleş, M. Ali Özer ve Salih Efe Bayraktar'ı tebrik eder, öğrencilerimizin bu başarısında büyük emeği olan tüm öğretmenlerimize teşekkür ederim. Bu tür yarışmalarda okul olarak başarılarımızın devamı gelecektir." dedi.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir