BOLU'DA YATIRIMLAR 680 MİLYON LİRAYA ÇIKARTILDI

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Bolu'daki yatırımların 390 milyonluk ilave yatırımla 680 milyon liraya çıkartıldığını söyledi.

BOLU'DA YATIRIMLAR 680 MİLYON LİRAYA ÇIKARTILDI
18 Nisan 2022

İl Değerlendirme Toplantısına katılmak için Bolu’ya gelen Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Bolu Valiliğini ziyaret etti. Bolu Valisi Ahmet Ümit ve protokol üyeleri tarafından karşılanan Bakan Özer, valilik özel defterini imzaladı. Bakan Özer, il ve ilçe milli eğitim müdürleriyle yapacağı ve basına kapalı olan İl Değerlendirme Toplantısı öncesi gazetecilere açıklamalarda bulundu. Bolu'daki yatırımların 390 milyonluk ilave yatırımla 680 milyon liraya çıkardıklarını söyleyen Bakan Özer, Mengen Aşçılık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine 100 kız öğrenci kapasiteli, Altındağ Kız Anadolu İmam Hatip Lisesine 150 kız öğrenci için pansiyonlar yapılacağını açıkladı. Bolu genelinde Elektronik Sınav Merkez sayısını 3'ten 5'e çıkartılacağını ifade eden Özer, kent merkezinde iki, Gerede, Taşkesti, Göynük ve Seben'e birer özel eğitim anaokulu olmak üzere yedi anaokulunun yapılacağını duyurdu. Bakan Özer ayrıca kentte bir Bilim Sanat Merkezi açılacağını, Gerede'de ise bir spor kompleksinin yapılacağını söyledi.


 

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir