YAŞLI ADAM BIÇAKLA EŞİNİ ÖLDÜRDÜ!

Bolu’da Mali Müşavirlik yapan 73 yaşındaki Mehmet Erdem karısı 2 çocuk annesi 68 yaşındaki Nur Erdem’i bıçaklayarak öldürdü.

YAŞLI ADAM BIÇAKLA EŞİNİ ÖLDÜRDÜ!
22 Nisan 2022

Bahçelievler Mahallesi Damgacıoğlu Apartmanında yaşanan cinayet sabah saatlerinde meydana geldi. İstanbul’da kızının yanında yaşayan ve her ay eşinin bakımı için Bolu’ya gelen Nur Erdem, sabah saatlerinde eşi Mehmet Erdem’le tartışmaya başladı. Yaşanan tartışmada Mehmet Erdem, eşi Nur Erdem’i vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı.  

Tartışmayı temizlik görevlisi duydu 

Bahçelievler Damgacıoğlu Parkının yanındaki Damgacıoğlu Apartmanında ikamet eden yaşlı çiftin tartışmasını o sırada parkı süpüren temizlik görevlisi duydu. Nur Erdem’i bıçaklayan Mehmet Erdem daha sonra olay yerine gelen polise teslim oldu.  

Cinayete kurban giden Nur Erdem’in İstanbul’da kızının yanında kaldığı ayda bir eşinin bakımı için Bolu’ya geldiği belirtildi. Yaşlı çiftin sık sık tartıştığı ve Nur Erdem’in yakın çevresine ‘bu adam beni öldürecek’ dediği de öğrenildi.  

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir